instagram frulle

Gud vad jag inte alls är rätt person att läxa upp folk om vad man ska äta till frukost men jag måste ändå ge lite extra kärlek till denna fantastiska måltid. Frukost är helt klart den bästa måltiden på dagen, särskilt nu när det är mörkt på morgonen då man kan krypa upp i soffan med kaffet, en filt och lite go frulle. Ja, jag äter go frulle typ varje dag för livet är för kort för att äta saker man inte njuter av!

Yoghurt / Smoothie bowl

Bowl är väl typ det trendigaste någonsin sen typ förra året men faktum är att det inte är så svårt att slänga ihop en skål med yoghurt eller kvarg, bär (med fördel frysta) lite frön och ev. honung eller dylikt. Om du lägger upp i en fin skål ska du se att det genast bli lite godare till och med! Inspo för bowls här

Brööööd

finns så många fantastiska recept på bröd haha, enklast är väl att gå till ett surdegsbageri eller dylikt för att få hem färska guldbitar till frukosten. Personligen föredrar jag nattjästa frallor, då slipper man gå och vänta och vänta utan sover istället genom jäsningen så är de bara att grädda direkt på morgonen. OBS jag gräddar inga frallor på vardagar hahah är alldeles för lat för det. Men en ledig dag, yes, helt perfekt att baka lite bröd!

Granola/Musli

Gör alltid eget musli, det är så så så mycket godare än vanligt köpemusli och dessutom så mycket billigare! Riktigt supertips till dig som vill testa på att göra musli är att ha i Mullbär. Det smakar typ lite som kola, fast nyttigt då såklart! Annars har ni ett recept här!

Juice

Juice är helt ärligt kanske ingen storfavorit men ibland så kan den verkligen vara det lilla extra, för mig personligen, mest under helgen. Jag är mer av en fruktätare i sin rena form snarare än juice. Min nya dille är däremot rödbetor och smakade på en fantastiskt god rödbetsjuice på Doktor Glas så här har jag luskat fram ett recept på just en sådan, recept här! Kanske kallas det smoothie när man inte har en juice press men äsch, vi säger juice tycker jag!

Vad klara ni er inte utan till frukosten??

Gillar

Kommentarer

Weekend vibes

Jacka från H&M // Topp från Gina // Byxor & Skor från Selected Femme

Äntligen snart helg igen! Hur taggade är ni?? Har massa roligt planerat denna helgen. Min sköna böna Elin kommer ner från Örebro och vi ska tillsammans med Julia ut på ja, låt mig säga lite ovanliga äventyr haha! Oavsett och nu ska jag Citera Julia här "det är inställningen som räknas".

För övrigt vad tycker ni om att kombinera olika mönster hej vilt? Jag älskar det (vilket kanske är uppenbart) sålänge mönstren går i samma färgskala. Typ som på bilden, hade kanske inte parat leo jackan med röd blåa rutiga brallor men tycker nog ändå det funkar med ett par som går i samma beigea ton. Eller vad säger ni?

Gillar

Kommentarer

Kan jag bara snälla

Innehåller affiliate-länkar

Kan vi bara alla här nu enas om att jag behöver denna jackan ASAP! hahah, har precis köpt en ny jacka från NAKD (kommer snaaaart på posten, så taggad...) men så ja, jag vill ju 100% köpa Acnes senaste oversized skinn jacka men den är lite över budget för mig, men så har ju NAKD såklart en typ likadan. Jag menar asså det är ju givet att jag behöver skicka efter denna också...Eller, kanske för kall till hösten och vintern och hallå haha, hjälp!

Gillar

Kommentarer