Instagram moaandreassonnInstagram moaandreassonnInstagram moaandreassonnInstagram moaandreassonnInstagram moaandreassonnInstagram moaandreassonn

Update about life

Dagbok

Photo by: Alma Bengtsson

Nej men hej! Hur mår ni?

Jag mår bra såhär i min tystnad, förhoppningsvis har ni lärt er by now att följa mig på instagram. Om inte annat hittar ni mig på @moaandreassonn. Annars då? Vad händer?

Det är November, snart December och examen närmar sig. Jag har lyst med min frånvaro och jobbat hela sommaren, haft praktik hela hösten och planerat mitt examensarbete in i det sista. På torsdag väntar en ny fotografering och eftersom bilderna nu är hos Linnéa som tuschar fokuserar jag på att fotografera så mycket annat jag kan. Jag har en lista på alla idéer jag har och hinner nu till examen checka av fyra projekt till, mer hinns tyvärr inte. Så summering, livet kommer emellan och prioriteringar ligger inte i att blogga. Jag är fortfarande i skolan nu och tycker ändå det är lite skönt att utnyttja tiden till max. Imorgon väntas handledning och möte om skolans Instagram som ska planeras och struktureras upp. Hur har ni det, mycket nu innan vinterledighet?

  • Dagbok

Gillar

Kommentarer