10/6-2016

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Studentfirande för underbara syssling som nu tagit studenten!

Likes

Comments

Fest för moster som fyllt 30år!

Likes

Comments

En av alla bilder, en bild som är guld enligt mig. För ungefär 3 år sedan visste jag inte att jag skulle börja i samma klass som denna människa, framför mig stod en helt främande människa jag aldrig sätt eller hört om förut. Men det dröjde inte länge innan jag insåg att denna människan vill jag behålla i mitt liv, skapa underbara minnen och dela upplevelser med. Det är en bild som visar glädjen jag har för min andra halva, min vapendragare och min partner in crime. För hon är en av det finaste jag har. 

Likes

Comments

3 av mina favoriter

En bild från samma tidpunkt i 3års tid

Likes

Comments

Förfest och utekväll

Likes

Comments

Föreställ dig att du lever ditt normala liv, du gör det du måste och det du tycker är kul. Du kanske ha en fritidsaktivitet eller en favorit syssla du alltid tyckt om att göra. Men så en dag känner du en smärtor i bröstet, eller i magen eller i hjärnan. Du kanske till och med är på väg någonstans och helt plötsligt faller du ihop och du kan inte förstå varför. Du bestämmer dig för att åka in till ett sjukhus för att se om något är fel. Du sitter nu i ett väntrum och du får höra ett besked av läkaren som nu förändrar ditt liv på noll-och ingenting sekunder. Du får höra att du har Cancer. 

Jag är så jävla trött på denna sjukdomen, men tyvärr spelar det ingen roll hur många som säger det eller hur många gånger man säger det för den finns ändå där och förstör liv. Denna jävla sjukdomen ger dig inte ens en chans i vissa fall, men ibland så förlorar den. Tyvärr så förlorar den inte alla gånger och då tar den någons liv och allt förändras för de personerna som står närmast. 

Att en människa man sagt sen man var liten att han är odödlig och han kommer leva förevigt.. Att se denna människa man trodde var Stålmannen och inget fel kunde hända med han, när man ser denna människa brytas ner sakta mer och mer för först varje dag, sen varje timme och tillslut bara minuter.. Att veta att man inte kan göra någonting för att rädda och ta bort allt det onda, utan det enda du kan göra är att finnas som ett stöd och försöka underlätta för vardagen.. Men så kommer den dagen då man bara går och väntar inprincip, för man har nu insätt att det finns inget mer att göra.. Och så kommer den dagen då den jävla sjukdomen vann.. 

Det finns inga ord att beskriva hatet, men kan finna ord för saknaden för den som förlorade den hemska kampen mot den jävla Cancern. 

Vila i frid 

Likes

Comments