Header

Contains affiliate links

Om jag fick välja, helt fritt vad jag skulle ha på mig just nu så hade det vart denna outfit. Jag älskar kimonos, passar till allt och med en fräck tisha + korsett under kan det inte bli bättre. En snygg bomber står högt på min önskelista, helst med axelvaddar.. Hoppas att jag hittar någon liknande nu när vi ska ut och resa.

Sitter för övrigt och spanar på lite outfit inspo inför resan. Vi ska både på solsemester och stadssemester, krävs nästan två garderober för det plus att jag ska ha Lillemans garderob i min väska, plus all mat, alla blöjor etc som ska packas ner. Hjäääälp! Därför blir det ännu viktigare att jag planerar mina outfits innan och har många alternativ att matcha med. Hem har vi lite mer kilon att få med så det gör inget om det shoppas lite på denna resa.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Yeay! "Girl gang" är tillbaks på Köpenhamns modevecka. Love it. Och perfekt med lite vinterinspo för i Göteborg håller vinter i sig och vi har 0 gradigt.,Brrr! Men inom kort bär det av mot varmare bredgrader så jag ska inte klaga.
vogue.com

Likes

Comments

Kom på att jag inte hunnit lägga upp en av Frans senaste looks ;) Han passar så bra i färg, så ölskar att klä honom i mycket färg och mönster kombinationer. Mycket fart på denna lilla pojke. Hans käns mer och mer som en pojke med starka viljor. Får han inte som han vill, så kommer monster tårarna fram. I övrigt är han väldigt glad och busig hela tiden och han ger oss så mycket kärlek. Jag är så glad och lycklig över att han är vår.

ONESIE: MINI RODINI / JACKET: MINI RODINI X ADIDAS (SHOP HERE)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Härlig helg igen :) Igår fick jag vara ledig lite från "mamma rollen" och begav mig på konsert med mina föräldrar, här i Göteborg på konserthuset. Vi såg Bernstein 100 år! som var en hyllning till broadway. Så fräckt att få se en live konsert, med live instrument och live sång. De sjöng så vackert och spelade fantastiskt. Inte en enda person hade framme sin mobil och i slutet fick jag en lite snabb video, thats it. Skönt att få koppla bort ibland.

OUTFIT:

JACKET: NELLY (HERE) / BAG: SAINT LAURENT / JEANS: TRUE RELIGION / BOOTS: NELLY / SEQUIN JACKET: ESTER ELENORA

Likes

Comments


Måste säga att tjejerna på Stockholm fashion week överraskade mig. Så snygga stilar och så coola bilder på grupperna, "Girl gang" Det käns som att de har planerat inför sina outfits och JA vad de lyckades. I Göteborg har vi -3 grader och bitande kyla, perfekt med lite vinter inspo just nu.


Likes

Comments

Contains affiliate links


Igår blev vår älskade son 14 månader! Nu är det full rulle här hemma, han är överallt. Jag kan knappt sitta still en sekund och då har vi barnsäkrat vår nedervåning där vi hänger hela dagarna. Han vill upp i mitt knä, han vill upp i soffan och han drar ner vår hunds säng och ska även dra ner den och klättra på kopallen. OMG! Jag är helt slut varje kväll. Men det är skönt för vi har våra rutiner samt att vi kan komma iväg och fika med vänner / shoppa lite. Frans är van vid sin sulky och att vara iväg en sväng på stan, hade blivit GALEN om jag var tvungen att sitta hemma med honom dag ut och dag in själv.

Snart så börjar vi förbereda oss för avresa. I mars bär det av ,ot varmare bredgrader, längtar som bara den. Vi har bokat hotell och det kommer bli MAGISKT. Bästa stället kommer vi bo bredvid havet och stranden, Frans kommer älska att springa runt där och förhoppningsvis kan denna mamma få sola sin bleka kropp ;)


Förresten var jag och tränade på SATS för första gg igår på över ett år. Det kändes så skönt att köra av ett pass på 1 h. Jag har inte kört gruppträning på flera flera år, men SATS var riktigt bra. Så nöjd och så skönt att komma igång. Kan lova att min kropp kommer vara mörbultad imorgon ;) Börjar komma lite nu på kvällen...

Likes

Comments

Contains affiliate links

Äntligen kikade solen fram idag och jag passade på att ta en promenad med grabbarna i mina hemtrakter. Så mysigt men riktigt blåsigt vid sjön, trodde vi skulle flyga iväg och riktigt kallt i luften. MEN jag klagar inte, underbart med sol i ansiktet och nu ser jag fram emot lite vårväder innan vi åker mot Asien ;) Vi åker i mars, jag håller på att kolla på badskor till lillen och även uv kläder. Sen kommer vi även befinna oss i stadsmiljö där Lilleman kommer behöva lite varmare kläder.. Packningen kommer bli spännande den här gången ;)

SULKY: ELODIE DETALIS (HERE) / GOLD STROLLER BAG: PETIT CHERIE

MY OUTFIT: FAUX FUR: NELLY (HERE) / BAG: SAINT LAURENT / SCARF: LOUIS VUITTON / SHOES: NIKE


Här kommer lite bilder från vår mysiga helg. Vi var hos goda vänner på lördagen som snart ska få sitt första barn! Så exciting! På söndagen hade vi lite kräftmys.

Mammas älskling <3

Likes

Comments

Frans var modell för mig i en mini rodini tävling på Facebook nyligen. Jag valde några av mina favorit plagg i Frans garderob, jag älskar att matcha med mini rodini x Adidas. Nu vann vi inte tävlingen men vad gör det, jag har världens finaste pojke och jag ÄLSKAR mycket färg och mönster. Ett tips som jag kör på just nu är att jag köper större tshirts till lillen, så blir det lite längre, ser mer oversized ut och ser lite fräckare ut när han har en hoodie över. 

Kolla bara på den här busen, knappt någon lugn sekund och knappt att man lyckas fånga honom på bild längre. Han börjar klara sig mer o mer själv när det kommer till att leka, MEN inte att lämna. Så fort jag eller mannen går gallskriker han som att vi lämnar honom för gott. Vilka tårar som rinner ner då, megastora! Jag trivs verkligen med mitt liv och som mamma till den här pojken. Så lyckligt lottad att han är vår <3

FRANS OUTFIT:

JACKET: MINI RODINI X ADIDAS / HOODIE; MINI RODINI X ADIDAS (HERE)/

PANTS: MINI RODINI (HERE) / TSHIRT: MINI RODINI (HERE)


Likes

Comments

Här kommer en typisk MonikaFashion outfit, blanda lite från de dyrare märkena ( helst väskor och brillor) med billigare. Jag köper också alltid lite dyrare jeans, tycker att de håller bättre och sitter på snyggare än ett par billigare. T:shirts funkar från både billiga / dyra kedjor samt kimono. Den rosa väskan nedan från Gucci är ju M A G I S K!

Likes

Comments

Här kommer del 2 av streetstyle bilderna som jag fastnade lite extra för. Kul med mycket färg och mönster :) Vad tycker ni?

vogue.es

vogue.com

Likes

Comments