5 saker som gör mig glad

                             5 saker som gör mig glad

1. Familj/vänner gör mig glad får att dom är alltid vid min sida och jag älskar mycket dom man kan prata med dom. Och man blir glad av att se dom glad och att vara med dom. Familj är som bästa vänner. Jag blir glad när dom mår bra och blir glada.

2. Att fota gör mig glad för att jag älskar att fota. Jag blir glad i kroppen av att fota och det gär mig energi i kroppen. Jag älskar att fota allt mig själv,blommor,naturen och allt.

3. Jag blir glad av blommor. Jag älskar blommor dom är så fina och luktar gott. Jag har några blommor hemma och brukar köpa blommor. Blommor gär nig energi och man blir glad av att se blommor. Och att det så fint ut hemma med blommor.

4. Jag blir glad av musik det gör att man blir piggare och känner sig glad av musik och man blir lung av musik. Jag älskar att lyssna på musik det gör man piggare och lugnare och att man behöver inte tänka på något bara slappat av vid musik.

5. Jag blir glad av kärlek får att kärlek är något speciellt att man får kärlek av sin familj eller av sin pojkvän. Och att man man säga fina ord och att krama och pussa .

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,

Men åh så fina punkter ❤️❤️ Kram

nouw.com/happym
carroat
carroat,

Fina saker att vara glad över! 🥰

nouw.com/carroat