Förra veckans träning var som vanligt på topp. Tränade 5 träningar som vanligt med onsdagen och söndagen som vilodagar. På söndag kväll började det kännas kosntigt i halsen och drack en massa te för att lugna ner det. På måndagen kändes det en hel del bättre och åkte och tränade ben. Idag blev det jättedåligt och åkte inte till skolan. Köpte glass och ligger nu i sängen och ser på ishockey. Imorgon åker jag till Esbo, då jag har bilskola. Hoppas att jag är blir fridk så snabbt som möjligt, hatar verkligen att må såhär..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 54 Readers

Likes

Comments

LIFE

Har snart tränat i 6 veckor, 5 gånger i veckan och har sätt en massa ändringar i kroppen. Är just nu i ett sådant skede att det känns som om jag inte har några hinder och klarar nästan allt. Sov ut idag extra länge och vaknade med en "bakfylla - känsla". Hade cheatmeal igår då jag firade finaste L, med att gå ut och äta. Åt en god hamburgare, lite besviken då den inte hade så mycket ost i sig.. Dessutom åt jag mina favoritsnacks som efterrätt och somnade relativt snabbt efter det. Vaknade med att jag mådde illa, vilket jag alltid gör, dagen efter en cheatmeal. Hela dagen har efter det känts underlig och hoppas att genom en liten nap + bra mat och en legday så mår jag som mig själv igen.

Vi har för tillfället ganska lite skola vilket passar mig jättebra, då jag kan fokusera och ge 110% till mitt välmående, träning, mat och sovande.

Ps. På bilden ser ni nya tightsen som jag köpte från sportamore.fi, alldeles härliga och det blir ett benpass med dem idag!

  • LIFE
  • 110 Readers

Likes

Comments

WORKOUT

Och så gick en vecka igen. Som jag tidigare skrivit så tränar jag 5 dagar i sträck och har 2 vilodagar. Detta beror endast på att, då jag åker hem till Esbo vet jag inte hur mitt veckoslut ser ut, så garanterar jag att träningen är gjord.

Har sålt en del av mina träningskläder, som jag inte använder och köpt en del nya haha. Köpte ett par mainstream adidas byxor som jag har på mig då jag väntar på bussen i det här iskalla vädret. Dessutom köpte jag 2 par Nike tights och andra paret är på kommande. Denna träningsvecka gick sjukt snabbt och känns som om jag precis kom hem från Esbo. Tränade benen på morgonen och åker iväg mot Esbo, på eftermiddagen.

Det blir cheatmeal idag samt en liten kvällspromenad med hunden som jag sköta detta veckoslut. Nästa vecka kommer jag stanna i Åbo, så det kommer blir "normala" rutiner med 2 dagar träning, sedan vilodag och sen 3 dagar träning - och vilodag. För tillfället är humöret på topp, mår jättebra och är taggad för veckoslutet. Skönt att få vila ut - då det verkligen känns som att kroppen är relativt trött.

Veckans träning var hård och det blev en hel del bra träningar. Att träna bröst är jag just nu jättetrött på, känns som om jag inte får så bra kontakt i muskeln, men man måste bara kämpa vidare och hitta motivationen att träna den muskelgruppen. Dessutom har det skett en ändring - vanligen tränar jag biceps ensam på fredag, men har påbörjat att lägga till lite magövningar, för att undvika obalans i musklerna. Det är dock inte något som jag satsar på och det är mera för att uppehålla balans.

Likes

Comments

WORKOUT, LIFE

Det blev då 5 dagar träning igen, förra veckan och samma sak blir det denna vecka igen. Åker till Esbo på fredagen då jag ska vara hundvakt, som jag var också var förra veckoslutet vilket var alldeles härligt. Så måste flytta vilodagarna till lördagen och söndagen. Helt skönt att få vila ut två dagar i sträck.

Lördagens vilodag blev inte så hemskt lugn då jag och J åkte till Noux för att traska i skogen. Vi tappade bort oss en bit haha och tillslut blev det ungefär 12km. Jag var jättetrött men märkte dock att jag inte hade sjukt i benen alls då jag fått starkare muskler på benen. Det blir en liknande promenad på fredag igen eller på lördagen.

Idag var det soligt för första gången på jättelänge och man verkligen njöt av vädret här i Åbo. Passade samtidigt på att ta lite foton, då jag endast haft träningsbilder här på sistone. På onsdagen kommer min kompis på besök till Åbo och vi ska träna tillsammans som jag verkligen ser fram emot. Idag blir det ett benpass och ska börja så småningom planera vad det blir för

Likes

Comments

LIFE

Hej på er! Jag älskar att planera mina dagar i förväg, för mig finns det ingenting skönare än att ha schema för varje dag. Njuter av att leva enligt rutiner och jag blir extremt sur när mina planer förstör (Ganska dramatiskt I know). .

Nästa vecka har vi endast två dagar skola och tänkte boka tid till massören, vet ej ännu vilken dag det blir men är sjukt taggad. Har inte varit hos en massör på flera år, och det kommer blir alldeles fantastiskt. Bäst skulle det kanske vara på onsdagen, då jag också har vilodag från träningen + ledigt från skolan. På fredagen har jag läkare och senare på kvällen åker jag antagligen hem till Esbo. Kommer bli ett gympass någonstans i Esbo vilket blir kul då jag faktiskt inte tränat där på jättelänge!

Träningen fortsätter imorgon och veckan startas med ett benpass. Har en extremt bra träning planerad och hoppas den går bra.


  • LIFE
  • 389 Readers

Likes

Comments

WORKOUT

Kom nyss hem från veckans femte träning. Mår väldigt bra nu, på torsdagen blev det cheatmeal och vi åkte till McDonalds och jag åt så mycket som jag bara orkade. Mådde så illa på fredag morgon, det kändes som om jag hade världens största bakfylla, usch alltså. Vi kom också hem på fredagen tillbaka till Åbo för att jag skulle hinna köra legday, gymmet var alldeles tomt och det blev ett bra pass överlag.

Imorgon tänker jag verkligen sova ut och njuta över den välförtjänade vilodagen. Ökade på mina macros på torsdagen och har verkligen varit mätt efter varje måltid. Har dessutom märkt en del förändringar i kroppen redan nu. För det mesta hur min fettprocent minskat och tack vare detta har musklerna börja komma lite mera fram.

Likes

Comments

WORKOUT, LIFE

Hej på er! I början av veckan var jag som sagt rätt förkyld men det var borta totalt på tisdag morgon. Bestämde mig för att åka till gymmet och träna ben och har inte känt mig alls dålig efter det. Dessutom blev det ingen cheatmeal utan jag följde kostschemat 110% som jag redan i tidigare inlägget nämnde.

För tillfället sitter jag i bussen påväg hem till Esbo. Vi ska köra cheatmeal med T som kommer hem från armén redan idag och imorgon åker vi tillbaka till Åbo, då jag verkligen vill dra legday. På grund av att jag inte tränade på måndagen missade jag chest - och tricepdagen men gjorde den idag istället. Kommer träna 5 träningar i sträck och ha en vilodag på söndag. Har inte varit hemma i Esbo på en stund, så det kommer verkligen bli mysigt att träffa familjen igen.

Vi har haft väldigt mycket ledigt från skolan, hela denna vecka samt nästa vecka har vi endast 2 skoldagar. Det gör det jätte lätt att fokusera på träningen + skolsakerna. Skickade nyss in ett arbete så nu är veckoslutet "ledigt".

Likes

Comments