Header

Det å få disse gutta i seng er alltid like spennende. Det er liksom en oppgave man gjør daglig men allikevel så er det så forskjellig hvordan det går.

Disse gutta elsker å gjemme seg under senga så jeg skal finne de, og løper gjerne inn igjen i stua mens de har latterkrampe, og jeg løper etter med Emilio på hofta som også selvfølgelig ler seg i hjel.

Når hodet da endelig treffer puta har de så utrolig mange spørsmål og gjøremål. Leonel er for eksempel alltid sulten og tørst, mens Matheo selvfølgelig må på do. For noen luringer altså. Heldigvis er de himla skjønne når de først sovner da, haha!

Håper dere alle har en fin kveld, god klem <3Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

I samarbeid med @bjorklundofficial

Hvis det er en ting jeg er skikkelig stolt av her i livet så er det at jeg klarte å kapre hjertet til denne mannen her! Jaaa det høres sikkert super klisje ut, men det er helt sant! Jeg har virkelig funnet drømmeprinsen min og sammen med han har jeg fått tre små prinser.

På vår 5 års bryllupsdag i sommer oppgraderte vi våre gifteringer og jeg er så fornøyd med disse to skattene fra Bjørklund. De er klassiske med flat innside og buet utside. Ettersom jeg føler vi begge to er varme i huden falt valget på gult gull. Gifteringene fikk vi på selve bryllupsdagen vår og vi hadde tidenes feiring i Danmark mens svigers passet på gutta. Vi spiste deilig middag og drakk god drikke etterfulgt av noen moves på dansegulvet. Hurra for kjærligheten og hurra for å sette av tid til å pleie den! ❤️

Likes

Comments

Hei skjønne og velkommen september!
Høsten ligger foran oss og jeg har som mål å prøve å gjøre den så koselig som mulig, med litt tips og triks kan man virkelig skape noen hyggelige høstkvelder med lys, pledd, te og rett og slett sitte inne med god samvittighet, det blir vel ikke mye bedre enn det? 🍁

Garderobene til guttaboys er nå blitt oppdatert på både styles og farger og hvis det er noe jeg ELSKER ved høsten så er det de nydelige fargene, spesielt i moteverden.

Så er det da det store spørsmålet om hva jeg skal gjøre med toppen. Jeg har gått til Anders Frisør over en lang periode og her ser dere resultatet etter hvert besøk i frisørstolen. Minn venn, Anders skaper virkelig ren magi! ✨ Jeg har vært så fornøyd hver gang, men klarer aldri helt å bestemme meg for en stil. Det lyse går igjen, men bør jeg ha dybde i bunn og med kalde eller varme toner? Ååå det er virkelig ikke lett! Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere syntes, da hadde jeg blitt så glad! 🌷

Endelig er det helg og det kjennes helt fantastisk. Kos dere en heil haug!

Smask

Likes

Comments

Hei fine dere,

Idag har vært en god og effektiv dag. Jeg har fått gjort unna masse jobb og humøret har bare vært så utrolig bra og det er så deilig med slike dager.

Det er ikke alltid like lett å sjonglere alt sammen med 3 små hjerter, og selv om jeg ofte sitter oppe med jobb etter leggetid så er det en god følelse å kunne krysse ting fra listen.

Emilio er bare så morsom om dagene, han sprader rundt med håndkle og genser over hodet og ser ut som en liten Batman! Han hermer så etter store brødrene og jeg er helt overrasket over hvor robust han er. Han gir seg virkelig ikke. Han har også begynt med rampestreker og har det lureste blikket når han vet at han gjør noe han ikke får lov til, haha!

Han storkoser seg på fanget og jeg dåner av denne lille klumpen min!

Likes

Comments

Hei fine,

Idag drømmer jeg meg tilbake til varmere strøk, tropisk landskap og kvalitetstid med guttaboys. Feriemodus er uten tvil noe av det beste på denne jord! Ingen hverdagslige gjøremål og full fokus på at nå skal man kose seg! Her er bilder fra turen vi hadde til Tel Aviv i begynnelsen av Mars og jeg lengter sånn etter å reise tilbake.

Høsten er kommet og det setter virkelig stemningen, selv om denne sesongen er helt nydelig så taler den også om at vinteren er neste. Jeg er virkelig et sommer menneske og kan ikke legge skjul på det! Jeg prøver å lære meg å endre holdning og se sjarmen i de kjøligere årstidene. Jeg er bare ikke glad i å fryse og har alltid vært ekstremt dårlig til å kle meg godt! Jeg ønsker helst å bare stå opp, hive på meg en lett sommerkjole og sprade ut døra med guttaboys i kledd shorts og T-skjorte, haha! Derfor blir jeg ubeskrivelig glad når værgudene kommer med strålende sol midt i en ellers kjølig hverdag.

Håper dere har hatt en god start på uken og koser dere masse denne tirsdagskvelden.

Klem!

Likes

Comments

Instagram: @monica.nyhus