Header

Godaften søde læsere

Jeg har tænkt og tænkt og kan simpelhen ikke komme på nogle idéer.

Min kæreste og jeg flytter som sagt i vores egen lejlighed her 1/3, som jeg også fortalte lidt om i mit tidligere blogindlæg.

Vi flytter i en 3-værelses lejlighed. Mit "problem" er nu bare, at jeg ikke kan finde ud af hvad det tredje værelses skal bruges til?

Vores soveværelse er ret stort, så planen er at vi deler soveværelset op og lavet et Walk-in closet. Så det tredje rum skal ikke engang bruges til det. Det havde ellers været oplagt, hvis ikke vores soveværelse var så stort.

Jeg har spurgt mine veninder til råds og har selv været en del i tænkeboksen, men syntes ikke lige at jeg er kommet på det rette.

Så hvis i har en fed, praktisk eller måske selv går og drømmer om noget, som i bare ikke selv har plads til, så skriv endelig en kommentar med et forslag.

Jeg tager glædeligt imod idéer.

Tusind tak på forhånd.

Kys-MonicaKoch💋

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej søde læsere.

Jeg bliver simpelhen lige nød til at dele dette kæmpe øjeblik med jer!

Jeg er overvældet af glæde og lykke.

Først og fremmest har jeg her til morgen afsluttet min sidste mundtlige eksamen med et fint 7-tal inde den afgørende Bacheloreksamen, som lige pludseligt er rundt om hjørnet.

Derudover har mine kæreste og jeg idag skrevet under på papirerne. Hvilket vil sige at vi nu er indehavere af en 3- værelses andelsbolig på 88 kvadratmeter i Roskilde centrum.

Selvom de sidste par dage har været noget af en kamp, er vi nu i mål. Og jeg er meget lettet over, at min eksamen nu også er overstået, da der har været alt for mange ting som har fyldt i mit hovedet de sidste par dage.

Stresset og søvnbesvær, men det er forhåbentligt overstået nu, hvor de "værste" ting er klaret.

Nu glæder jeg mig bare, og ser frem til D. 1/3 hvor vi får overrakt nøglerne til vores nye hjem og et nyt kapitel kan begynde for os.

Jeg er helt vildt spændt på hvordan lejligheden kommer til at se ud, og glæder mig til at komme igang med at renovere, men mest af alt, at indrette vores nye hjem.

Jeg tænker at jeg vil lave et blogindlæg med før og efter billeder. Så i kan se forvandlingen og eventuelle links til vores møbler, pyntegenstande og hvad der eller er.

Jeg håber i får en fantastisk dag og ikke mindst weekenden- når i når dertil.

Masser af Kys herfra

-MonicaKoch

Likes

Comments

Jeg tænkte at jeg her til aften ville vise jer, hvordan min hverdag kan se ud.

I øjeblikket står den for det meste på sund kost og træning. Så derfor er det også det jeg vil vise jer idag.

Jeg har spist sundt siden start januar, men er fra idag starter på kur.

Da jeg er træt af min krop og mest af alt bare gerne vil have det godt med mig selv, samt masser af energi og livsglæde.

Den kur jeg er startet på er god fordi der er både indkøbsliste og madplan uge for uge, skide smart når man ikke gider bruge 100 år i et supermarked og ikke skal bruge en masse tid på at tænke over hvad man skal lave til de forskellige måltider.

Men her til morgen stod den på 2 kogte æg, en halv appelsin, vitaminer, vand og citronthe.

Derefter stod den på træning med min søde fitness makker. = 45 minutter på løbebåndet og derefter trænet arme.

Til frokost stod den på æbler, valgte så at lave en æblegrød på æbler (sjovt nok) vand og lidt kanel.

Derefter stod den på eksamenslæsning, afslapning og tv.

Her til aften må jeg nok have lov at sige jeg har fået gourmet mad, eller noget.. Den har simpelhen stået på kalkun med løg, hvidløg, persille og krydderier. Skal godt nok vende mig til kun at spise kød til aftensmad, det er jeg ihvertfald ikke kæmpe fan af, men sådan er det. Man må jo tage det sure med det søde. 😜

Rigtig dejlig aften til jer.

Masser af Kys-MonicaKoch💋

Likes

Comments

Hej igen kære læsere.

Jeg tænkte at jeg ville lave et blogindlæg omkring mine weekendplaner.

Idag skal jeg til julefrokost sammen med 11 søde mennesker jeg gik i gymnasieklasse med, hvilket jeg tror bliver mega hyggeligt. Ja, selvom det er en julefrokost og det er lidt sent at holde, har vi derfor også lavet lidt om i planerne omkring maden. Vi syntes vi har fået nok julemad i December måned, og ihvertfald for mit vedkommende prøver på at spise sundt, (så vidt muligt). Derfor er jeg glad for at madplanen er ændret. Den kommer istedet til at stå på forskellige retter som vi hver især tager med som blandt andet er forskellige lækre salater, tunmousse, kyllingefrikadeller, lasagne uden kød og andre spændende ting.

Til en julefrokost hører der selvfølgelig også pakkeleg til, så vi har hver især været ude og købe en raflegave til 40kr. som passer til både piger og drenge, som vi skal rafle om.

Resten af aftenen tilbringer vi hos hende som holder arrangementet og hygge der.

Søndag står på eksamenslæsning... Eftersom at jeg skal til eksamen på torsdag D. 1/2. og dette er heldigvis min sidste mundtlige eksamen inden bacheloreksamen, så det ser jeg virkelig frem til.

Selvom jeg nu efterhånden har været til rigtig mange mundtlige eksaminer igennem mine 22 leveår, sååå bliver jeg altså aldrig tryg ved situationen, og det er jeg nok selv skyld i, eftersom at jeg pisker en stemning op, selvom jeg overhovedet ikke burde gøre det. Og min nervøsitet kan jeg ihvertfald heller ikke skjule... Jeg er nemlig en af de heldige, som bliver helt rød på bryst og hals, som på ingen måde kan skjules. Jeg er så træt af det og syntes egentligt at det er pinligt at jeg skal slå ud på den måde, men det kan der desværre ikke laves om på.. øv øv.

Men jeg håber i får en skøn weekend

Masser af kys-MonicaKoch 💋


Likes

Comments

_______________________________________________________________________________________________

Min kæreste og jeg har snart boet i den lejlighed vi flyttede sammen i, i snart 2 år. Hvilket vil sige at vi om knap 8 måneder skal være ude af denne lejlighed, hvilket jeg egentlig er ret glad for, men samtidig også lidt stresset over. For det er altså ikke BARE at finde en ny lejlighed.

Jeg er træt af at bo i denne lejlighed, fordi den er alt for lille til os og især til alle mine ting.. Så derfor ser jeg det også lidt som en hastesag, at vi forhåbentlig meget snart finder noget nyt. Og vi har besluttet at næste lejlighed bliver en vi køber. Vi har fået accept fra banken, så nu mangler vi simpelhen bare lejligheden som passer til os, og som er stor nok. For jeg er godt nok træt af at bo på personer på 47 kvadratmeter.

Jeg benytter mig i øjeblikket flittigt af Pinterest, som er en virkelig god inspirations kilde. Jeg er ihvertfald super glad for at den findes.

Jeg har super mange gode ideér til hvordan jeg gerne vil have at vores kommende lejlighed skal se ud, men spørgsmålet bliver så bare om den kommer til at se sådan ud som jeg går og tænker.

Jeg har ihvertfald fået samlet en del billeder til inspiration, som jeg tænkte jeg ville dele med jer.

Hvis i kender nogle fede hjemmesider med møbler og ting til boligen så er i meget velkomne til at skrive eller linke dem til mig i en kommentar.🎀

__________________________________________________________________________________________________

Masser af kys-MonicaKoch💋

Likes

Comments

Hej allesammen

Jeg tænkte at jeg ville lave et lille indlæg omkring hvad der skete i går og i dag. og dele nogle billeder med jer!

I går torsdag tog min veninde og jeg ud på skolen hvor vi studerer. Vores veninde som også studerer på samme skole, blev nemlig færdiguddannet som sygeplejerske efter 3,5 år. Hun er den første fra vores vennekreds som bliver færdiguddannet hvilket er så vildt.

Hun var færdig kl. 14.30 hvor vi overraskede hende med blomster og gaver.

Hun var så lette og ikke mindst glad at hun kun så sin far og kæreste. Selvom vi stod 4 piger på række for at overraske hende. Og overrasket blev hun i hvert fald. Hun begyndte at græde ligeså snart hun så os, og selvfølgelig stod vi så 5 piger og græd af glæde på hendes vegne. Hun var nemlig så mega sej at hun gik op og scorede et 12-tal til sin Bachelor eksamen.


I dag var det så min kærestes tur.

Han er også efter 3,5 år nu færdiguddannet pædagog!

Jeg studerer som sagt også til pædagog er og færdig til sommer. Men jeg havde selvfølgelig lige præcis mødepligt i dag D. 19/1 til undervisning som man SKULLE møde op til... Heldigvis startede vores undervisning tidligt kl.08.30 og sluttede igen 12.00. Så jeg i mellemtiden kunne skynde mig hjem og få et bad inden han skulle til eksamen. Min kæreste og hans kammerat er nemlig de sidste som skulle op til sin bachelor eksamen. Så på den måde var det ret heldigt at de først skulle til eksamen som de sidste, så jeg kunne nå at være med!

Efter vi havde fejret ham på skolen skulle vi ud og spise med hans familie på en cafe som hedder Freunde, hvor vi fik lækker mad.

Resten af aftenen skal bruges på at fejre ham på studiet, hvor der er fredagsbar.

Rigtig god weekend til jer allesammen!

Masser af Kys-MonicaKoch


Likes

Comments

Hej allesammen.

Jeg tænkte, at det kunne være lidt sjovt at lave et blogindlæg omkring mit 2017.

Alt fra hvad jeg har oplevet, lavet og med en masse billeder selvfølgelig.

Jeg har sammensat 9 begivenheder, som jeg vil dele med jer her.

_____________________________________________________________________

D. 18 marts fik jeg for første gang lavet læber, og hold nu op hvor har jeg været glad for den beslutning. kan godt være at det er en smule dyrt, men det er det hele værd! Min overlæbe var nærmest ikke eksisterende og især når jeg smilede, hvilket jeg var ret ked af. resultatet kan ses på billedet under.

Før og efter billede


D. 13 april tog jeg med mine søstre og far til Designer Outlet Neumünster i Tyskland, hvor vi fik shoppet lidt.

Jeg fik købt en rigtig lækker skuldertaske fra Michael Kors i bordeaux rød med guld kæder.


Fredag d. 26 maj. tog 3 veninder og jeg afsted mod Aalborg, hvor vi selvfølgelig skulle til karneval.

Vi var klædt ud som nissepiger, men da vejrudsigten sagde det ville blive 30 grader lørdag d. 27 maj, var vi knap så begejstret over vores flis kostume, da vi skulle gå optog gennem byen... Men sjovt var det, og selvfølgelig skal vi også afsted igen i år.

d. 24 juni- 1 juli stod den selvfølgelig på Roskilde festival med alle veninderne.

Heldigvis flyttede jeg til Roskilde med min kæreste i 2016, så jeg havde kun en lille cykeltur hjem på 10 minutter. Så jeg ofte kunne komme i bad, eftersom jeg ikke er den bedste til at rende rundt flere dage, uden at komme i bad.

Men Roskilde 2018 skal jeg selvfølgelig heller ikke gå glip af :)

d. 5 juli til den 15 juli tog mine forældre, søstre og min kæreste og jeg til Kreta. Hvilket var virkelig rart efter en uge på Roskilde festival, her stod den bare på afslapning ved poolen, på stranden, shoppingture, lækker mad også en heldagstur på ATV'er.

D. 2 oktober. Tog jeg en beslutning om at der skulle ske noget nyt med mit hår, jeg bestilte her en tid hos en frisør i Roskilde som hedder miss Sophie og fik klippet pandehår. Man skulle lige vende sig til forandringen. Men er blevet ret glad for det!

D. 11 November blev jeg 22 år. det fejrede jeg fra morgenstuden med min kæreste som vækkede mig med lækker morgenmad og fødselsdagssang. senere på dagen kom mine familie og ønskede tillykke hvor vi spist frokost sammen, på en café i Roskilde gågade. kl. 17:30 havde jeg inviteret 16 af mine bedste veninder til barbiefest hvor jeg serverede 6 forskellige små retter, lyserøde velkomstdrinks med candyfloss og cupcakes til dessert. Alle kom selvfølgelig i lyserødt tøj og vi havde en festlig aften, som sluttet på natklubben SOHO i Roskilde.


D. 5 december tog min kæreste og jeg en tur til London, som jeg havde givet ham i 23 års fødselsdagsgave.

Her havde vi 3 overnatningen, hvor vi fik set en masse, shoppet, spist lækker mad og bare hygget os.

Det var super dejligt med en lille kærestetur.


Også sluttet vi selvfølgelig af med nytår. d. 31 december.

Som jeg holdte med mine søde gymnasieveninder. Med masser af dejlig mad, lækre drinks og skønt selvskab.

fantastisk måde at slutte et begivenhedsrigt år af på.

Jeg ser frem til 2018, som forhåbentlig står på ligeså mange fantastiske oplevelser, hvis ikke flere.

Håber også i har haft et skønt år, og er klar til 2018. 👐

Tak fordi i læste med!

Massere af kys herfra 💋💋

Likes

Comments

Syntes i også at tiden går lidt for stærkt?


Jeg har her til morgen siddet og tænkt over hvor hurtigt tiden egentlig går!

Jeg regnede mig frem til at jeg kun har lige under 13 uger tilbage på skolebænken, også bliver til sørme min tur til at skrive min bachelor!

Jeg kan slet ikke forstå hvor tiden bliver af? At jeg allerede har studeret til pædagog i 3 år og er færdiguddannet inden jeg når at se mig om, er fuldstædig vandvittigt, men på en også også lidt skræmmende.

Når man har gået i skole siden man var 6 år, og at det snart er slut, er ikke rigrtig gået op for mig endnu.

At det snart er tid til skulle bruge stort set resten af sit liv på arbejdsmarkedet. Men på den anden side så glæder jeg mig også utrolig meget!

At arbejde med børn er mit største ønske. At kunne hjælpe dem, til at få den rigtige start på livet, at kunne hjælpe dem sprogligt, motorisk og støtte dem i deres udvikling generart, er simpelhen så spændende.

det sværeste bliver dog når man skal sige farvel til dem, når de er blevet så gamle at de skal videre og lære nye ting.

Jeg kan bare se på mine praktikperioder jeg har haft under uddannelsen, hvor tæt knyttet et bånd jeg har haft til børnene på den korte tid jeg har været sammen med dem.


Dette indlæg var egentlig bare en lille øjenåbner til mig selv.

Håber i får en god weekend

Massere af Kys-MonicaKoch

Likes

Comments

_____________________________________________________________________________________


Først og fremmest godt nytår, til jer som læser med!

Jeg håber at i alle havde en skøn aften, og kom godt ind i det nye år.

For mig handler nytår om at være sammen med dem man holder af, og kan ønske hinanden et lykkebringende nyt år.

Jeg holdte nytårsaften med syv at mine rigtig gode veninder som jeg har gået i gymnasiet med.

Aften blev holdt hos en af pigerne i Roskilde, hvilket var rimelig lækkert, da jeg selv bor i Roskilde, hvilket betød at der ikke var så langt hjem haha.

Jeg blev hentet af to af mine veninder ved 16 tiden. hvor vi kørte mod Kongebakken hvor vores aften startede.

Vi startede med lige at få det sidste mad på plads inden vores andre veninder kom, som havde været på arbejde.

Så det var meget fint, at nogle af os kunne komme lidt før, for at gøre det sidste klart, så vi ikke skulle stå i køkkenet hele aftenen.

Vi elsker god mad og vin. Så selvfølgelig havde vi sammensat en lækker 4-retters menu og lækker vin til.

Til Dronningens nytårstale kl. 18:00 fik vi en velkomstdrink også serverede jeg blinis som jeg havde lavet til os.

Vi gjorde det sådan at vi hver især havde en ret med, eller tilbehør til retterne, så Stine, som det blev holdt hos, ikke skulle stå for det hele selv.


Forret

Til forret fik vi en lækker hjemmelavet jordskokke suppe med:

-ristet græskarkerner,

-bacon

-creme fraiche

-og hvidvin til.

Hovedret

Til hovedret fik vi:

-En lækker og meget mør oksemørbrad

-2 forskellige slags salater:

*den ene var med dragefrugt, spinat og tomater.

*den anden var med 3 forskellig slags salat, agurk, tomat, peberfrugt, forårsløg, avocado, fetaost og saltede mandler.

-pommes anna

-hjemmelavet rødvinssovs,

-og selvfølgelig rødvin

tilbehør:

*tortillas med sesam og chiliolie

*forskellige oliven

Dessert

Til dessert fik vi

-Nytårskage med kransekagebund, passionsfrugt og chokolademousse.

Den kan klart anbefales!

der er opskrift til den, via linket her > NytårskageDerefter stod den bare på fis og ballade som det plejer, med masser af god gammeldags musik vi kunne skråle med på, lækre drinks og massere af snak.


Da klokken slog 00:00 hoppede vi ind i 2018 med 23karat guld champagne, kransekage og asti,derefter blev vi hentet af to taxaer og kørt til en bar/natklub som hedder SOHO.


Mit nytårsoutfit


-Jeg havde en sort langærmet kjole på fra Moss Copenhagen,

-sorte højhælede støvler fra en butik i London

-Bælte med sølv spænde og perler bagpå fra London

-sølv smykker fra Pandora

Hertil havde jeg lavet slangekrøller i nederste del af håret, lagt en festlig makeup med glimmer øjenskygge og vipper.

Derudover havde jeg også d. 30/12 fået lavet smukke nytårsnegle hos take a break spa ved Carlsberg station.Tak fordi i læste med!

Massere af Kys-MonicaKoch 💋

Likes

Comments

Hej alle sammen

Jeg har jo som sagt, været en tur i London med min kæreste.

Vi skal desværre hjem i morgen tidlig, efter en fantastisk tur.

Selvom vi kun har været her i 3 dage, så har vi nået at opleve en masse.

Tirsdag da vi ankom gik vi en tur op ad Oxford Street, og kiggede lide i nogle af de mange butikker der nu er.

Vi gik efterfølgende op af en lille sidegade hvor vi fik lækre gourmet burger, som faldt i god jord hos min kæreste, som elsker burger og pomfritter,

Efter en lille gåtur gik vi tilbage til hotellet, som ligger 15 minutters gå afstand til Oxford Street, så vi bor ret centralt, hvilket har været utrolig dejligt, så man ikke behøver tage bus og tog.

Jeg tog her et dejligt varmt bad i badekaret, mens jeg så lidt Netflix.


I går stod dagen på det Britiske museum og endnu en tur på Oxford Street, hvor vi virkelig fik shoppet igennem.

Efter vi havde vandret gennem hele Oxford Street endte vi ved Hyde Park som hver vinter holder Winter wonderland hvor der er massere af boder, forlystelser, madsteder, musik og meget mere. Mega hyggeligt sted, som er et must hvis man besøger London om vinteren.

Vi endte i et gigantisk telt med plads til flere 100 mennesker, hvor der var live musik, masser af øl, cider og glade mennesker. Det var super sjovt, og super god stemning.

Vi gik hjemad ved 22:30 tiden og var hjemme omkring 23:30- det skal lige siges at vi havde ret ømme fødder på det tidspunkt haha, så det var tiltrængt med en god nattesøvn.

På vej hjem fra Hyde Park tog jeg en masse fine billeder af alle julelysene som er overalt her. det er SÅ flot og kunne have taget 100 billeder!Idag startede vi dagen ud med lækker morgenmad som ses på billedet herunder hvor vi fik friskpresset appelsin juice til og jeg fik en Latte, mætte blev vi ihvertfald.


Efterfølgende gik vi mod Big Ben og London Eye, som også er et must at se. Bagefter gik vi igennem St Jame's Park, hvor der var de sødeste små egern.


London kan klart anbefales og især i Juletiden, nu har jeg været her de sidste 2 år. Og bliver bestemt ikke træt af det.

Her er så meget forskelligt at se og opleve, og gode shoppe muligheder.

Så det er bestemt ikke et farvel, men et på gensyn.

Rigtig god aften til jer allesammen

Masser af Kys-MonicaKoch

Likes

Comments