Høstferie for store og små!

For en fin høstferie det har vært! Miriam Elise har hatt fri hele uka, og har fått være på "stor jente"-ferie aleine hos sin farmor og farfar. I hele 4 netter har hun kost seg Bø, sammen med søskenbarna sine Thea og Tobias. Jeg og Simon fikk tilsendt noen skjønne bilder av de, der de hadde baka hver sin minipizza, Reiste på båltur i hagen flere ganger, laga rundstykker sammen og ikke minst vært på "bestemors kino". Der så de "mormor og de 8 ungene" i nummererte seter, spiste saltstenger, seigmenn og brus. Skal si det var ei fornøyd snuppe som hadde kosa seg aleine på ferie!

Jeg, Simon og Jakob har nemlig vært på tenleir i Fyresdal. Med ledere og ungdommer var vi tilsammen nesten 120 mennesker på leir, og Simon var en av leirprestene på høstleiren, i tillegg til at vi bytta på å lage allergimaten. Med kjølig høstvær og livlige ungdommer, ble det flotte trilleturer, høstfotografering, leiker, seine kvelder, litt strikking, baking, leirkveld (der jeg og Simon vant kahooten mot 57 andre - wehey!), bra musikk, masse sosialt og mest av alt; masse tid med Jakoben min.

Etter leir hentet vi Miriam, og var noen dager på Ulefoss hos mine foreldre alle sammen. Det er så deilig med å ha permisjon - det er ikke noe problem å ta Miriam fri fra barnehagen, så da fikk vi delt uka mellom alle besteforeldrene. Til tross for ganske surt høstvær, ble det både lange trilleturer, kongleplukking og fuglemating ute (selv om maten til fuglene noen ganger kan bli litt vel fristende... ). Inne har vi laga vindmøller, perle-uro, tegna, pusla og leika med biler.

​Vi har jammen rukket mye i løpet av ferien, alle sammen, så nå blir det godt å få de siste sagene av ferien hjemme, hvor vi skal ta det het med ro, og bare kosa oss sammen.

  • 1 647 visninger

Liker

Kommentarer

Hørtes ut som en skikkelig deilig ferie 😊
www.frujacobsen.no
monicabj
monicabj,
Det var det =) Familietid er det beste =)
nouw.com/monicabj