Eventyrfabrikken

På tirsdag tok jeg og ei venninne med oss barna og reiste opp til Eventyrfabrikken i Skien. Miriam Elise på 1,5 år og Jeremia på 10 mnd synes det er helt topp å være i minste avdelinga der oppe, og vi mammaene koste oss med skravling.

Det er bare 1,5 år siden jeg ble kjent med Stina, og da gikk ho med lille Jeremia i magen. Nå som barna har blitt litt større, blir det mellomrommet på 8 måneder mellom dem bare mindre og mindre. Så snart den vesle sjarmøren skal opp på beina og springe rundt, er jeg spent på hvilke rampestreker disse to finner på!

Eventyrfabrikken er virkerlig helt supert. Jeg føler jeg har en unnskyldning for å leike selv og blir som barn igjen. Miriam sitter på fanget ned skliene, vi leiker i ballrommet og sklir med akebrett i "rullebakke". Å høre henne hvine av glede og rope "oioioi" , "seeee" og "ball, ball" er bare fantastisk. At hun koser seg er det ingen tvil om!

Jeg skulle bare holde Jeremia en liten stund, men det var ikke populært hos Miriam. Hun dytta og dro og var ikke interessert i at noen lånte HENNES mamma. Men det gikk fort over, og han fikk et kyss i stedet. Da de var på middagsbesøk hos oss i går, spurte Simon Miriam hvor kjæresten hennes var. Ingen tvil - hun pekte rett på Jeremia. Kanskje ikke så rart, han er alltid så blid som bildene viser. Skikkelig kjekkas det der.

Sjekk det blikket. Rampesmil. ingen tvil om at Eventyrfabrikken er moro, etter 4 timers intensiv leiking tok det ikke mange minuttene før denne vesle prinsessa sovna i bilen.

Har du vært i Eventyrfabrikken før?

  • 1 282 visninger

Liker

Kommentarer

louiseua
,
Er så gøy med et lekeland som er beregnet for de minste😊 Miriam Elise ser ut som ei bestemt, lita jente - men om noen år så er Jeremia kulere enn hål'på si mora😊
monicabj
monicabj,
Ja, det er virkelig helt topp! Hehe, da har du sett riktig. Miriam Elise er ei jente som veit hvordan ho vil ha det! Hehe
nouw.com/monicabj