NYX har blitt en av mine favoritt merker, og jeg kan ikke annet enn å skryte av disse produktene jeg har prøvd. De holder hele dagen, og fargene er helt utrolig fine.

Produktene jeg eier er Conceal Correct Contour, Lipliner - SPL809 & 828, Soft Matte lip cream, NYX Butter gloss, NYX Full Throttle lipstick RØD, NYX Full Figured mascara og NYX liquid foundation.

Ønsker alle dere en fin kveld, og en bra start på uken ❤

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

OUTFIT DETAILS

God kveld! En liten oppdatering før jeg skal hoppe i seng og skru på en ny serie. Dagens antrekk idag er casual, streetstyle. Bare elsker ripped jeans og svære gensere. Nå når det er sagt jobber jeg i en klesbutikk og får mer og mer inspirasjon til å sette sammen antrekk. Det har også blitt mer shopping nå, enn før. Uheldigvis, når jeg har bestemt meg for å bli flinkere til å spare penger etter jeg kjøpte bil. Uansett, håper dere har hatt fine dager, så snakkes vi om ikke så lenge! ❤

Likes

Comments

Det å bli inspirert av instagram profiler, motemagasiner, we❤it profiler og bilder. Så mange flotte mennesker, så mange flotte fotografer.

Jeg tar ca. 100 bilder av en ting, prøver ut hver eneste vinkel, ovenfra og sidene for at bildene skal bli perfekte. For at de skal passe den bloggen jeg skriver. Jeg vil at min blogg skal være spesiell. En blogg som inspirerer andre til å utføre det jeg har fått til. Jeg trenger ikke berømmelsen, eller komme på topplisten som andre prøver å krabbe seg oppover. Jeg er meg selv, og bryr meg veldig lite om kritikk og nedlatende kommentarer. (går vel for det samme, eller?)

Uansett har jeg blogget på blogg.no, kjøpte design for at bloggen skulle se mest mulig bra ut, og interessant å lese. Nå har jeg byttet til nouw. Ny og fresh start er hva jeg trengte etter mye om og men. Jeg vurderte faktisk å slutte helt med bloggen, fordi jeg ikke hadde internett på flere måneder, men så tenkte jeg "hvorfor skal jeg slutte med noe jeg har lyst til å bruke endel av fritiden min på?"

Så jeg tenkte meg om flere ganger, de månedene jeg var uten internett. Nå sitter jeg her og skriver bloggen fra bunnen av. Rett fra hjertet, med egne meninger og viser hva jeg er mest interessert i. Ønsker alle dere en fin helg ❤ Hugs

Likes

Comments

Husket ikke sist gang jeg blogget. Tiden har gått så utrolig fort og mye har skjedd. Vi flyttet i August, og har ikke hatt internett eller tv siden. Helt insane, eller hva? Det har vært ganske kjedelig og dyrt, men endelig har jeg fått muligheten til å fortsette bloggen på deltid.

Jeg har en del å fortelle. Mye har skjedd med jobb. Har fått enda en ekstrahjelp jobb ved siden av BR leker, og den er på H&M, noe jeg er kjempe fornøyd og trives med. Målet mitt med livet er å drive en egen butikk, men mangler litt erfaring. Noe av det fikk meg til å tenke på å fortsette å studere igjen - selv om jeg har sagt flere ganger at jeg aldri skal på skolebenken igjen. Til neste år har jeg søkt butikkledelse, for å øke sjansene mine litt ekstra i tillegg til fagbrevet jeg besto i vår. *finger crossed* for at jeg kommer inn.

Nå er jeg klar for en ny start på min fashion and everyday inserts blogg.

♥ Hugs, Monia Magdalena Bjørneraas

Likes

Comments