Kjør på

Nå hadde jeg skrevet et middels langt innlegg som startet med hvordan dagen hadde vært, men så ble alt borte fordi jeg er nybegynner på en helt ny bloggplattform jeg aldri har skrevet et eneste innlegg på før. Oh well - da har jeg sjansen til å introdusere meg denne gangen. :)

Jeg er 21 år gammel, bor i Oslo og har de siste årene jobbet innenfor mediabransjen. Jeg har jobbet som praktikant i Topp, vært innholdsansvarlig for Juliabladet (noe jeg er fortsatt), gitt ut et par låter og drevet mye på med videoproduksjon og YouTube.

De siste ukene har jeg hatt mye inspirasjon til å skrive og har skrevet en del på min gamle blogg på blogg.no, men hadde lyst til å prøve ut en ny plattform. Hadde en debatt i hodet for en halvtime siden om jeg skulle gå for wordpress eller nouw, men siden jeg blir lett i ekstase av å prøve ut nye ting så ble det nouw.

Her har jeg egentlig bare lyst til å skrive litt tanker og få ut litt kreativt utløp. Jeg har ikke vært sånn supermotivert for verken YouTube eller Instagram i det siste, så da går vi tilbake til blogg som jeg startet med da jeg var 11 år gammel. 10 år siden? Herlighet... Uansett - alt fra hverdagslige innlegg til tanker ++, som feks det å leve på som freelancer som 21-åring. Tok pauseår fra studiene i år, så det er litt av hvert som surrer i tankespinn for tiden. Vi blogges!

Liker

Kommentarer