Today

JAG HITTADE DESSA UNDERBARA COOKIE DOUGH BITAR... Jag åt upp hela denna lilla påsen på mindre än två minuter. Älskar smet från bakelser och speciellt när de är degiga bitar. Rekommenderar nästan kakbitarna mer än glassarna..

Jag har under de senaste veckorna blivit beroende av energi-drickor, vilket enligt mig är de onödigaste att vara beroende av haha. Men men, tycker man inte riktigt om kaffe då får de bli något annat.

Gillar

Kommentarer

Västra hamnen

Under den lilla tiden som jag var i Malmö testade jag på sushi för första gången, dock var det med kyckling och ingen fisk haha. Jag tycker inte om att äta något från havet och har därför aldrig testat på att äta det, förrän nu när det fanns ett val med kyckling istället för fisk. Därefter promenerade vi till västra hamnen vilket verkligen var lika vackert som alla nämnt att det är. Vi kom precis dit under solnedgången, underbart var det (samtidigt fruktansvärt kallt hehe).

Gillar

Kommentarer

Testmånad i Malmö

Hej allihopa,

I början på februari packade jag ner allt som behövdes och åkte ner till min lägenhet i Malmö, jag fixade klart hela lägenheten och testade att bo där i ungefär en månad. Fick lära känna en helt ny stad och mycket av det på egen hand med hjälp av appen kartor haha. Det var en väldigt ovanlig månad och även en väldigt ensam månad. Även fast jag hade vänner i staden så kunde jag inte sluta sakna familjen i Borås. Jag blev förvånad över att jag hade en såpass stark hemlängtan, då jag alltid uppfattat mig själv som lite kall. Jag trodde därför att jag skulle kunna hantera alla känslor mycket enklare, men så var det absolut inte hahah. Ringde familjen på FaceTime varje dag hehe.

Eftersom vi fortfarande lever under en pandemi och skolan är på distans så tog jag tillfället med att flytta tillbaka hem till Borås. Kände att det var lite onödigt för mig att flytta till Malmö direkt, då jag fortfarande har ett bra jobb i Borås, samtidigt som jag kan vara nära familjen. Lägenheten är dock fortfarande kvar och kommer troligtvis användas mycket under sommaren, då jag nog kommer spenderas mycket tid vid havet.

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic