Spontana Pepparkakor

Godmorgon,

Igår kväll fick jag någon spontan tanke runt halv åtta om att baka pepparkakor. Jag tycker dock inte riktigt om pepparkakor, men jag tycker det är kul att baka dom och att äta degen hahah. Så jag åkte därför till Ica och köpte deg och sedan stod jag i köket och började baka. De blev inte fina alls om ja ska vara ärligt, tror inte heller att dom blev goda för den delen haha då jag gjorde dom förtjocka..

Gillar

Kommentarer

Veckans snaps

Hej allihopa,

Nu är det söndag och jag har äntligen lämnat in min hemtentamen. Känns skönt att ha lämnat in min första tenta för den här utbildningen. Nu kan jag komma tillbaka till bloggen och försöka uppdatera som vanligt igen. Har glömt att visa mina nya Caia produkter som jag förhoppningsvis kommer att visa er imorgon. Tänkte även skriva en recension på de produkter som jag tycker om och de jag tycker lite mindre om.

Överlag så har den här veckan vart en plugg-vecka, under mina pauser har jag bakat lussebullar, hämtat ett HM paket och på fredagen spenderade jag hela kvällen i Borås högskola. Där jag, Belma och Erna studerade fram tills 12 på kvällen. Det var riktigt mysigt, vi köpte pizza och godis och satt och skrattade samt berättade en massa roliga storys samtidigt som vi pluggade.

Igår pluggade jag däremot inte länge, kände mig klar med uppsatsen och var påväg till Melisa för att träffa tjejerna. Melpel bjöd oss på middag, riktigt gott var det och därefter hade vi biljardturnering. Är de bara jag som älskar att spela biljard? Tycker de är så himla roligt!!!

Nu ska jag däremot njuta av sista timmarna för den här söndagen! Hoppas ni får en mysig kväll <3

Gillar

Kommentarer

Sultan

Hej,

Har vart lite seg på att blogga denna veckan och kommer nog vara de fram tills nästa vecka. Då jag har en tenta nu så jag hinner inte göra så mycket annat än att förbereda mig. Men här kommer en lite update då ni kanske inte får någon fram tills helgen.

Jag och Julie träffades i fredags för att äta på restaurang Sultan i Borås. Riktigt gott va de!! Kan rekommendera den för er som aldrig vart där, personalen var riktigt trevliga och lokalen var så himla vacker. Kommer bli ett nytt favoritställe att äta på!!<3

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic