I went as Cruella De vil 

Happy Halloween,

Men på riktigt hur kul är det inte med halloween?? Älskar det!! Att klä ut sig och se helt galen ut, eller snygg, eller läskig hahah. I år blev dock inte min outfit som jag tänkt mig, mina Dalmatin handskar kom inte i tid, därav förstördes hela min utklädnad. Jag hade iallafall kul igår på Ida och Julias födelsedagsfirande, alla va utklädda och de va kul att se alla idéer hihi.

Gillar

Kommentarer

Autumn

Igår satt jag och var riktigt uttråkad, och oftast då blir jag som mest inspirerad till att måla. Samlade på mig en massa inspiration från Pinterest och började måla i en massa höstfärger. Jag använde mig av en gammal Canvas, vilket gör den lite sliten eftersom de har fastnat en del färgdrag från penseln när jag målade på den förra gången. Man ser två starka drag på halsen och en "klump" vid axeln, men eftersom det endast är test än så länge så spelar det faktiskt ingen roll. Om jag blir nöjd med denna så funderar jag faktiskt på att göra en likadan fast på en ny tavla och sedan hänga den på väggen i lägenheten. Eller vad tycker ni? Den är långt ifrån klar, men tänkte att jag kunde visa er början.

  • Art

Gillar

Kommentarer

Nya produkter!!

Hej allihopa, tänkte visa er mina nya produkter. Vissa har jag använt tidigare och vissa använder jag för första gången. Det här silverschampot som är på bilden ovan har jag använt tidigare när jag var blond. Det är faktiskt det bästa silverschampot som jag använt. Har testat lite andra tidigare men kände att alla slet otroligt mycket på håret, speciellt silverschampot Fudge!! Medan det här silverschampot Milkshake både luktar otroligt gott och torkar inte ut håret på samma sätt som resterande gör.

The body shop handkräm som är på bilden rekommenderar jag bara för att den luktar så himla gott hihi.

Däremot Ida Wargs brun utan sol luktar mindre gott haha, har lite svårt för den faktiskt. Det är första gången jag testar brun utan sol och blev rekommenderad att testa Ida Wargs. Jag är ingen expert på brun utan sol, därav vågar jag inte yttra mig riktigt. Men jag upplevde iallafall att min hy blev ganska fläckig och jag störde mig ganska mycket på lukten. Men det är nog olika för alla, på min vän sitter den riktigt fint och hon stör sig inte alls på doften.

Jag har hört lite olika gällande Olaplex, av vissa har jag hört att det egentligen inte alls är bra, medan av andra hör jag att den är suverän. Jag känner dock att den är lite för dyr för det lilla man får. Därav brukar jag inte köpa balsam och schampot. Däremot blev jag tipsad av min frisör att testa inpackningen, och jag brukar egentligen inte orka med att lägga hårinpackningar. Men just den här är en sådan som man inte tvättar bort, utan man lägger det i topparna på blått hår och låter det torka. Personligen tycker jag om den, har dock inte använt den så länge men utav det jag känt av så är den bra på mitt hår.

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic