Umorna

Hej hej,

Idag blir det allt en tråkig dag, har precis kommit hem från skolan och ska sätta mig ner för att plugga inför tentan imorgon. Det känns så oerhört konstigt att veta om att denna utbildningen närmar sig slutet, idag hade vi vårt sista grupparbete och imorgon är det förhoppningsvis den sista tentan. Därefter börjar praktiken på måndag och då har jag endast examensarbetet kvar. Den 16 Maj är denna utbildningen officiellt klar!!!

Gillar

Kommentarer

Levis

Hello,

Idag blir det en sen blogg uppdatering hehe.. Dagen började med en runda till Göteborg, vi gjorde det sista av grupparbetet som vi ska redovisa på torsdag. Det känns så konstigt att veta om att detta grupparbetet är det sista grupparbetet som vi kommer göra tillsammans i klassen. Efter tentan på fredag så går vi alla på den sista praktiken för denna utbildning och därefter tar jag examen (förhoppningsvis) juppiii haha. Nu ska jag återgå till pluggandet, ha en fin kväll :)

Gillar

Kommentarer

En underbar helg i Oslo

Hej allihopa,

Denna helgen spenderades i Norges huvudstad, Oslo. Det var första gången för oss alla att besöka staden, vilket inte kunde blivit mysigare hihi. För mig var denna resan en underbar födelsedagspresent från tjejerna, vi strosade runt i staden, gick på konsert och spenderade sista kvällen i en riktigt rolig bar. Vi träffade på ett skönt umgänge och dansade runt hela kvällen haha. Denna resan har verkligen skapat sina minnen, det var även första gången för oss att åka bort från Sverige tillsammans. Nu har vi dock en annan resa i sikte som vi hoppas på att boka inom kort :)

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic