En snap + Dagens planer

Hej vänner,

Idag börjar min fredag med skola, jag sitter faktiskt just nu på lektionen och antecknar lite extra inför hemtentan. Efter skolan ska jag dock till Ajten (min gamla frisör), hon ska kolla igenom mitt hår och se efter om det har återhämtat sig efter all blekning som gjordes förra våren/sommaren. Shit jag har helt glömt bort att det har gått såpass lång tid sedan jag senast färgade mig??. Har jag verkligen vart brunett så länge nu?, jag minns bara att Nejla färgade mig hemma med en brun ICA färg i somras, men det har alltid känts som att det var nyligen det hände. Iallafall så ska Ajten se efter ifall saker och ting har blivit bättre, jag tänkte även kolla med henne när hon anser att jag kan börja gå i lite ljusare toner igen, eftersom jag verkligen inte trivs i mitt mörka.

Därefter kommer jag gå till farmor och farfar, har ej träffat dom på två veckor nu. Känner mig som ett hemskt barnbarn som ej åkte dit förra helgen också. Men som jag tidigare nämnt har det vart mycket i skolan nu, så jag hinner knappt göra någonting alls. Men efter det så ska jag faktiskt gå och träna. Har saknat träningen extremt denna veckan, så ska gå tillbaka till Onyx imorgon.

Kvällen kommer jag tillbringa med mina älskade pojkar, mina systersöner. Älskar när dom kommer över för att sova haha, tycker det är så mysigt.

Som ni märker har jag några planer för idag hihi, älskar att känna mig produktiv!!

Trevlig helg!! <3

Gillar

Kommentarer

Solen var äntligen här

(En mysig bild från när vi plockade majs)

Hej Hej!

Idag fick jag en riktigt glad känsla utav att se solen lysa!! Jag är så van vid regn och molniga väder att jag får nästan en liten chock varje gång solen kommer fram haha. Det påminner mig alltid om att sommaren, vilket ger mig så mycket energi och motivation. Jag var till och med nära på att dra till gymmet efter skolan, men så mycket motivation fick jag tyvärr inte haha.

Jag hoppas ni också hade en solig och mysig dag!

Gillar

Kommentarer

Mysigaste dagen på länge

Hej!

Idag började min morgon med att åka till Göteborg för en praktikintervju, och därefter väntade Erna på mig i Göteborg. Vi strosade runt i staden och gick runt lite i butikerna. Jag insåg idag att något som verkligen är underskattat är att shoppa i butiker. Det är verkligen så mycket roligare än att internet shoppa. Jag köpte dock inte något speciellt denna gång utan endast en beiget T-shirt.

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic