HI

Hej,

Detta inlägget skrivs av en trött tjej.. Jag sitter just nu på jobbet och njuter av de sista minutrarna av lunchrasten. Denna veckan händer det inte så mycket, jag och tjejerna har pratat om att ha en liten brunch i helgen. Vilket hade vart väldigt mysigt!! Vi funderar även på att åka lite till Göteborg, men än är inget spikat. Jag och Melisa har däremot pratat väldigt mycket det senaste om att vi gärna vill besöka ett museum. Vi ska bara försöka övertala Erna också till att hänga med haha. Det hade iallafall vart väldigt intressant, har endast vart på museum i Bosnien och jag har alltid tyckt om att lyssna på historian bakom allt. Men vi får se om vi hinner göra det denna veckan.

Hoppas ni har haft en fin dag!

Gillar

Kommentarer

Vad vill ni se mer av år 2020??

Outfits?

Vardag?

Produkter/rutiner?

Tips?


Heej,

Hoppas er dag började bra idag, själv är jag ganska utmattad. Har jobbat väldigt mycket de senaste (vilket är bra haha), men har blivit lite trött nu. Även idag väntar ett jobbpass men som börjar tre, så tänkte publicera ett inlägg nu när jag har lite tid över.

Jag tänkte fråga er om det finns något ni vill se mer utav?, det behöver ej va något som jag skrivit om tidigare. Om ni har idéer på nya ämnen/teman som ni vill att jag ska börja med så kommentera nedan i inlägget. Annars kommentera generellt de som ni vill jag ska fortsätta mer med eller minska med :)

Ha det fint!

Gillar

Kommentarer

I ett garage

Hellooo,

De senaste dagarna har jag jobbat, vart i skolan och pluggat till en tenta. Därav har jag inte hunnit uppdatera något, dessutom så har det vart riktigt fult väder att jag knappt har haft något att ta kort på haha. Jag längtar så mycket till finare väder, till varmare väder!!. Denna vintern har inte alls vart mysig, det har knappt varit någon snö. Det har regnat, vart kallt och vart väldigt blåsigt. Men knappt någon sol eller snö. Hoppas därför att våren kommer snart och snabbt så man kan åtminstone börja klä sig varmare hehe. Hoppas ni har haft det bra :)

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic