Favoriter - puffärm

Innehåller affiliate-länkar

1.HÄR 2.HÄR 3.HÄR

1.HÄR 2. HÄR 3.HÄR

Heeeej allesammans!!

Hoppas ni har haft en bra dag, själv är jag just nu på jobbet. Slutar kvart i 12 idag så kommer komma hem ganska sent ikväll. Därav tänkte jag visa er några fina toppar som jag hittat eftersom jag inte hunnit ta några nya bilder idag :)

Jag älskar puffärmar, och då menar jag på allt!!!. Klänningar, toppar, tröjor, alltså alllllt verkligen. Jag älskar dem som mest när de är överdrivet stora, de ska synas och märkas. Tyvärr finns det inte så jättemycket av de, majoriteten av överdelar med puffärmar brukar ha en liten tråkig puff och jag gillar ju som sagt när de är stora haha. Men ville ändå dela med mig av de som jag tycker är fina, speciellt snart när våren kommer😍.

Gillar

Kommentarer

jul på Liseberg + gårdagen

Heeej,

Jag kom precis hem från Göteborg, tjejerna och jag har tillbringat eftermiddagen på Liseberg. Det är första gången jag besöker jul på Liseberg, riktigt mysigt var det. Vi åkte Balder, den nya Valkyria och Lisebergshjulet. Jag som är riktigt höjdrädd åkte både Balder och Valkyria flera gånger, höll på att gråta samt skratta mig igenom varje åktur. Ska jag dock vara ärlig, så tycker jag faktiskt att Lisebergshjulet var värst, den åkte så sakta och stannade dessutom några gånger. USCHHHHH blev så höjdrädd att jag fick panik inombords så fort någon av tjejerna rörde på sig😂🙈. Jag försökte ta en massa bilder men alla blev suddiga, därav bjuder jag endast på denna.

Här kommer dock en liten spontan bild från gårdagen, jag hade en jumpsuit på mig från Nelly. Jag ångrar att jag köpte den dock för man kan inte höja armarna alls utan att allt ska synas hehe. Kände mig väldigt obekväm i den, vilket är synd då den är väldigt fin.

Gillar

Kommentarer

Inbakad pizza

Nom nom nom, inbakad pizza var nog det godaste jag smakat på. Älskar när det är extra degigt och tjockt haha!!!

Efter konserten som var den 23e så har jag faktiskt mått ganska dåligt hehe, blev väldigt bakis och jobbade ganska många pass därefter så har vart väldigt trött. Har alltså inte kunnat prioritera bloggen de senaste. Men snart kommer det upp nya bilder, ska på Jul på Liseberg idag så kommer ta lite bilder där. Har dessutom en bild från gårdagens firande som också kommer upp på bloggen snart. Med andra ord så kommer jag börja publicera lite mera inlägg nu :)

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic