Morgonfika

Heej,

Idag ska jag tillbringa dagen med Erna och Melisa. Vi vet dock inte riktigt vad de är vi ska hitta på idag, men vi har som tradition att dricka cappuccino varje gång vi ses, som gamla tanter haha. Så det blir väl antagligen det vi gör först, sen kanske vi tar lite bilder. Ska njuta till fullo idag, eftersom jag jobbar imorgon på H&M från tre till kvart i 12. Har inte jobbat där på 9 veckor nu, eftersom jag har har praktik på GinaTricot, och då hinner jag inte riktigt jobba. Men nu ska jag försöka boka så många pass som möjligt.

Gillar

Kommentarer

Favoriter, Tips

skinneffekt 

Kjol: HÄR, Klänning: HÄR

Klänning:HÄR, Skjorta: HÄR, Jumpsuit:HÄR

Kjol:HÄR, Jacka: HÄR

På den senaste tiden har jag verkligen börjat älska kläder med skinneffekt. Zara har fått in väldigt mycket av de, Men även GinaTricot. Jag själv köpte faktiskt en skjorta med skinneffekt, som jag tänkte visa er så fort jag får lite tid över för att fota. Tror dock de blir något ni får se nästa vecka. :)

Gillar

Kommentarer

Äntligen fredag

Hello,

Som lovat ville jag posta en outfit, dock blev de inte så mycket av outfit bilder haha, då de bara är två bilder och dem är dessutom bakifrån. Det roliga är att man knappt ser jackan ens haha, men de är en sån där skinnjacka med fluff. Den är skitcool och jag älskar den..

Nu är det bara en vecka kvar av praktiken, vilket känns lite jobbigt, då jag verkligen tycker om att vara på Gina. Det kommer bli svårt att gå tillbaka till skolbänken nu när man har blivit van med att jobba. Dock är det inte långt kvar tills examen, bara ett halvår abd:) Därefter har jag lite planer på att jobba igen (om jag ej väljer att studera något mer hihi).

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic