Mina bästa sol tips

Hej!!

Den här Hawaiian Tropic oljan är enligt mig den absolut bästa produkten att använda sig av när man vill sola sig brun😍. Har använt den nu i tre år och den hjälper alltid lika mycket. Dock brukar jag ha ganska lätt för att bli brun (knacka i trä haha). Men trots det så tycker jag verkligen att oljan hjälper. Ännu ett tips som jag har är till er som brukar flagna lika mycket som jag efter sommarn. Trots att jag smörjer kroppen varje morgon och kväll med kräm så flagnar jag fortfarande väldigt mycket. Därför har jag börjat skrubba kroppen lite oftare än vanligt, så att all död hud lossnar. De har hjälpt mig mycket mer, dock kanske det inte funkar för alla men det är helt klart värt att testa 😀

Gillar

Kommentarer

Finaste strumporna

Innehåller affiliate-länkar

Hur söta är inte dessa strumpor?? Älskar dem!! Har väntat så länge på att de ska komma in i storlek igen. Dock verkar de vara slut nu IGEN haha, men jag länkar ett par liknande från samma hemsida. Strumpor HÄR , transparenta klackskor HÄR.

I fredags var det min sista dag på praktiken, kan inte förstå att mina två månader på Nelly har gått så fort.. Personalen där har verkligen vart supertrevliga!! Men nu ska jag börja jobba på H&M igen, fram tills att skolan börjar. Ska även åka en vecka till Montenegro, vilket jag verkligen längtar efter!! Det har gått fyra år sedan jag träffade familjen från mammas sida, ska bli så himla roligt att träffa alla nu :)

Gillar

Kommentarer

This dress

Hello!

Här kommer två bilder från förra veckan när vädret var en aning bättre hihi. Kändes så skönt att kunna gå runt med klänning igen.

Klänning: H&M

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic