Veckan

Hej!

Som ni märker har jag svårt att uppdatera bloggisen samtidigt som jag praktiserar haha. Men det är för att jag blir så himla trött när jag kommer hem. Som idag tillexempel fick jag riktigt ont i huvudet och jag kände bara för att ta en dusch och lägga mig i sängen. Vilket jag nu har gjort hihi.. I helgen ska jag försöka uppdatera er med lite nyare bilder :) Ha det fint!!

Gillar

Kommentarer

Idag har jag rensat

Hej allihopa!

Som rubriken lyder så har jag rensat idag, allt från kläder, smink och smycken. Eftersom det börjar bli varmare nu, så kändes det bra att packa upp de tunnare kläderna som jag packade ner i höstas. Jag tog då chansen att rensa allt jag hade i garderoben. De blev en hel del som ja la i donations högen, vilket känns riktigt skönt. Jag rensade även på en hel del smycken, då jag såg att en massa örhängen hade tappat sin färg.

Nu ska jag ta det lugnt och vila innan jag lägger mig:) Ha det fint!

Gillar

Kommentarer

Mycket i vardagen

Hej allihopa!

Jag vet att jag inte har uppdaterat de senaste dagarna, men det är på grund av att jag inte har hunnit. Jag har börjat min praktik på Nelly nu och när jag kommer hem så är klockan oftast runt halv 6. Därav har jag inte hunnit ta mer bilder, eller haft orken till att uppdatera bloggisen. Då jag är så trött när jag kommer hem. Dessutom så har vädret vart kaos här i Borås, det har snöat och regnat en massa. Vilket inte har vart så mysigt hehe, men jag ska försöka uppdatera bättre. Jag hoppas ni har haft en bra vecka hittills. Ha det fint!

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic