Goda nyheter + dagen

Hej allihopa!

Idag är det jobb som gäller för min del. Jag kommer jobba till kvart i 12 idag, vilket nog kommer bli ganska jobbigt då solen lyser och då vill man helst inte vara inne i ett lager hehe. Men men.. Lika bra då jag ändå inte kommer kunna jobba lika ofta de kommande två månaderna. Anledningen till detta är att jag äntligen fått en praktikplats OCH DET ÄR PÅ NELLY. Är så glad och taggad!! Praktiken börjar nu i veckan, ska bli spännande att få vara med och själv få uppleva hur hela inköpsprocessen går till.

Gillar

Kommentarer

En bra början på dagen

Såhär spenderade jag gårdagen och dagens morgonen hihi. Jag beställde ett nytt schampo och balsam för mitt sönderblekta hår, samt så köpte jag Olaplex produkter. Resterande varor fick jag från eventet i veckan, en massa ansiktsprodukter som ni märker. Vilket är väldigt bra då jag älskar att använda ansiktsmasker. Igår testade jag fyra olika haha, vet inte ens om de gav något resultat men de kändes bra hehe.

Gillar

Kommentarer

Details

Hej!

Som ni kanske märkt de senaste så har de här vita byxorna blivit ett par favoriter haha, vilket är lite förvånande då jag aldrig brukar använda vita byxor/kjolar/shorts. Gillar helst att ha något mörkt nedtill men under den senaste tiden har jag nästan bara använt dessa😂. Älskar dom verkligen!!! Så snygga med bältet i midjan. Har försökt att hitta en klänning med ett sådant bälte i midjan, men alla är super korta känns det som. Gillar när klänningar är lite längre, så jag slipper oroa mig över att något kommer synas när jag tillexempel sätter mig ner😂.

Just nu sitter jag på 100 bussen påväg hem till Borås. Jag hade min tenta idag, vet dock inte riktigt hur det gick för mig. Jag fick reda på igår kväll att jag hade pluggat på fel frågor. Men tack vare Ebba och hennes anteckningar så kunde jag gå igenom de rätta frågorna några timmar innan haha.

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic