Uppdatering

Hej folks!

Igår va det en kaotisk dag, fick åka in till sjukhuset pågrund av starka smärtor i magen. Men nu är det tur nog mycket bättre!! Jag har dock sovit så mycket under dagen att jag sitter just nu uppe och pluggar samt kollar på en massa olika serier haha. Dessutom så testar jag att skapa lite mer effekter, vad tycker ni om den här som jag har på bilderna ovan?. Den är mycket kallare och mindre rosa än vad jag haft tidigare. Jag har fått mycket kommentarer av min familj och nära vänner att min redigering tidigare har vart för mycket rosa. I början älskade jag det, då det påminde mig mycket om solnedgång. Men nu håller jag på att tröttna hehe..

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

Njuter av solen

Hej allihopa!

Wow vilket väder det har vart den här veckan!! Finns inget som gör mig mer glad och som ger mig mer energi än när det är fint väder ute. Planen var idag att plugga egentligen, Men med tanke på vädret så avstod jag och tog lite bilder istället med Erna haha. Jag skulle även på folkdans men tråkigt nog var vår lokal en av de som brann upp idag, därav har vi inga bosniska folkdanskläder längre. Jättetråkigt verkligen.. Dessutom skulle vi ha uppvisning den här lördagen, vilket vi fortfarande dock ska ha fast i en annan lokal och med turkiska kläder :(. Inte samma sak riktigt då det är en bosnisk dans, men man får göra det bästa av situationen.

Imorgon ska jag dock spendera dagen med att plugga ikapp det jag inte gjorde idag och shoppa lite med mamma, samt öva det sista inför lördagens uppträdande.

Jag hoppas ni har haft en fin dag!

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

HI,

Hej folks!

Idag är det en riktig pluggdag för mig, ska även söka runt efter praktikplatser så att jag förhoppningsvis kan få en innan april. Tänkte även rensa garderoben lite idag hihi, dock varje gång jag rensar den så behåller mamma alltid en massa plagg som sedan hamnar i min garderob igen, så det blir knappt någon rensning 😂.

Föresten, ni vet att jag ganska ofta pratar om mitt hår här på bloggisen haha, ((ibland nämner jag det lite för ofta haha)) Men jag har nu fått höra av flera stycken frisörer att mitt hår är sönder blekt. Vilket inte är så konstigt då jag har gått från lila hårfärg till blond. Därav har mitt hår fått gå igenom en massa faser, allt från orange hårfärg till grön. Jag är alltså inte alls förvånad över det hela, Men jag är väldigt ledsen över det. Speciellt när jag fick höra att vissa slingor gått av.. Därav kommer jag va tvungen att sluta bleka det helt under några månader om inte även år. Så att håret kan få återhämta sig helt och det värsta är att när min utväxt börjar komma fram så kanske jag kommer vara tvungen att lägga in en brun färg så att jag blir brunett igen. Eftersom det kommer vara alldeles för stor kontrast mellan utväxten och det blonda. Så himla synd, då jag lagt väldigt mycket tid på att få det till den här färgen.. :( Men bara det blir friskt igen så gör det inget.

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic