En vecka kvar

Hej allihopa!

Som ni märker så blir det gamla bilder även i det här inlägget, Men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte gjort så mycket under den här veckan, har därför inte heller tagit några nya bilder. Dessutom så har jag en brutal utväxt, vilket gör att jag inte riktigt är bekväm med att ta bilder just nu😂😂. Men om exakt en vecka så sitter jag i frisörstolen ännu en gång för att fixa det här trollhåret. Längtar såååå mycket:)

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

Jag vill ha en brun kappa

1. HÄR 2. HÄR 3. HÄR

Som jag har nämnt i ett tidigare inlägg så är jag väldigt sugen på att köpa en brun kappa med bälte, färgen ska vara lika mörk som den första kappan ovan. Vet inte riktigt varför jag har fastnat för just en sådan kappa men tycker det är så snyggt. Dock känns det som att färgen hade passat in mer i höst än nu till våren, Men det spelar ändå ingen roll för mig. Vad tycker ni om bruna kappor?..

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

Dagens planer

Hej allihopa!

Dagens planer är att åka till Knalleland med syrran och mamma för att köpa lite presenter för farmors syster som åker tillbaka till Bosnien imorgon:(. Därefter ska jag på Folklor (bosnisk folkdans), vi håller på att öva in en ny koreografi som vi ska tävla med snart hihi. Börjar bli lite nervös redan nu, för mig finns det inget värre än att stå på scen.. Speciellt när man vet att varenda steg man tar kommer att dömmas. Jag har aldrig tävlat innan, vilket gör att den här tävlingen kommer bli min första och från vad jag har hört av tjejerna i gruppen så är juryn där stenhård. De kollar på varenda detalj, hur mycket man böjer foten och hur stel man är osv.. Ni hör ju bara, jag kommer få panik när jag står där😓.

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic