Idag fyller jag 20

Idag fyller jag äntligen 20 år haha, känns såååå konstigt...

Den här dagen började med att päronen kom in 00:00 inatt med en söt liten prinsesstårta och presenter. Därefter fick jag en massa sms och samtal där hela släkten och alla närmaste vänner gratulerade. Satt alltså uppe ganska länge igår eftersom jag blev så exalterad haha.

Nu på morgonen åkte vi alla även till syrran för en brunch där tvillingarna fick öppna sina nyårspaket. Eftersom vi är ifrån Bosnien så brukar vi inte riktigt fira jul utan vi firar istället nyår. På nyår får man alltså öppna de paketen som ligger under granen. Vilket var det vi gjorde imorse.

Efter brunchen åkte jag en snabbis in till stan för att hämta ut min födelsedagspresent som hade anlänt till butik. Det som jag hade önskat mig var en stor resväska, då jag bara har en massa olika kabinväskor hemma. Resväskan heter American Tourister och är i en fin rosa färg.

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

My news

Bilder från Pinterest

Whiii jag ska på skidresa med min bästa vän. Som vi har längtat och planerat efter det här och nu händer det äntligen. Har inte åkt skidor på fler år, så kunde inte bli mer taggad än vad jag är. I veckan beställde jag en massa skidutrustning, vilket bara gjorde mig mer exalterad. LÄNGTAR!

Nu till lite mindre roliga nyheter, jag håller på att bli sjuk.. En dag innan nyår och jag vaknar upp förkyld, har tagit en massa tabletter men känner mig inte alls bättre. Hoppas bara på att det försvinner tills imorgon...

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

Hjärtan & Nitar

#nouw #nouwoutfit

Mer av min outfit:)

Idag är det plugg och naglar som står på listan, ska äntligen fixa mina naglar nu innan nyår. Vilket verkligen behövs haha.. Men innan det så ska jag verkligen lägga min energi och tid på att plugga inför tentan jag har nu i januari. Känner mig så stressad över skolan, längtar verkligen till examen haha.

Btw imorgon kommer jag äntligen kunna berätta vad det är jag har haft i planerna för januari. Jag vet inte ifall ni minns men i ett av de tidigare inläggen så berättade jag att jag har något på gång som inte riktigt var spikat än. Men imorgon kan jag äntligen berätta nyheterna hehe:)

xx, Mona

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic