Messy bun and new in

Innehåller affiliate-länkar

#nouw

ÄNTLIGEN är tentan gjord, som jag vart nervös men nu har jag äntligen gjort den. Frågan är bara hur det gick hehe.. Efter skolan tog jag en sväng till Gina Tricot, hade beställt den här tröjan som jag har på bilderna ovan. Älskar den! materialet är så skönt och färgen är perfekt. Men tröjan är inte det enda nya, har nämligen även köpt det här mobilskalet från Janni Delers kollektion med Ideal Of Sweden. Tycker hela kollektionen var riktigt snygg, men fastnade specifikt för just det här skalet.

Skal: HÄR Tröja: HÄR

Gillar

Kommentarer

Känner mig lite vilse

Hej allihopa!

Ni som har läst min blogg ett tag har förmodligen läst inlägget (HÄR) där jag berättar lite hur osäker jag vart på utbildningen jag studerar till. Men efter ett tag började jag acceptera utbildningen då jag fick prata med inköpare som själva berättade hur deras arbete går till. Jag började med andra ord att känna mig trygg i programmet jag valt.

MEN nu när vi läser kursen affärsjuridik så har jag fått helt andra tankar, då det är första kursen under den här tiden jag studerat som jag faktiskt tycker är intressant. Vilket har fått mig att fundera över ifall jag borde hoppa av programmet inköp och plugga upp mina betyg för att sedan söka till juristprogrammet. Är inte det lite galet? Att gå från inköp till advokat?. Är rädd att jag har hamnat i någon kris, tänk om det är ett stort misstag att hoppa av utbildningen?.

Innan jag gör några beslut så tänkte jag träffa en studie och yrkesvägledare, som förhoppningsvis kan ge mig lite svar på frågorna jag har. Jag tror aldrig jag känt mig så vilse i min egna lilla hjärna som jag gör just nu..😝

Gillar

Kommentarer

Trollhår + Outfit

Hej allihopa!

Om ungefär en månad så är det dags för ett nytt år och jag har funderat lite det senaste över hur 2018 varit och vilka "löften" jag har haft. Varje år skriver jag ner små nyårslöften, bara för att se i slutet av året om jag har utvecklats något och isåfall hur mycket. Löftena som jag sätter är inga orimliga löften, utan små löften som jag faktiskt kan klara om jag bestämmer mig för det. Några löften jag hade för år 2018 var att, börja blogga, börja spara, göra något riktigt spontant och färga håret. Jag hade mer löften än det, men de jag nämnde nu är löften jag faktiskt har klarat av. Jag har börjat blogga igen, jag har även börjat spara mer (dock är jag fortfarande inte riktigt bra på det), jag har även åkt på en spontan välgörenhetsresa och färgat håret blont. Nu är jag dock fundersam över vilka löften jag ska ha för år 2019.. Jag kan verkligen inte komma på något, har ni några idéer? Jag vill inte heller ha så ytliga mål, jag vill ha mer seriösa mål det här året. Jag kommer dock inte på vad som hade vart passande..

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic