B I A N C O

Innehåller affiliate-länkar

Mina Bianco klackskor kom äntligen i måndags, älskar verkligen materialet på dom!!

I Helgen lämnade jag in min mobil på lagning, så har min gamla iPhone 6 nu.. Jag undrar dock hur lång tid det tar tills jag får tillbaka min iPhone 8. Batteriet tar slut så snabbt på 6an, samt så kommer jag knappt in på några appar. Hade behövt lämnat in den på lagning också😂.

Snaaart är det inte långt kvar tills jag åker till Bosnien abd😁... Är så taggad!! Hoppas bara på att det blir fint väder så man slipper ha med sig ett paraply.. Kommer försöka uppdatera så mycket som möjligt under resan, funderar därför på att ta med mig datorn då det blir mycket enklare för mig att blogga.

Btw har velat köpa en stickad tröja i en neon färg, vet ni vart man kan köpa en ?

Gillar

Kommentarer

Vad är det jag pluggar till?

Jag insåg för någon dag sedan att jag aldrig riktigt berättat vad det är jag pluggar till, eller så kanske jag har nämnt det fast jag inte minns😂. Men iallafall så tänkte jag berätta lite om det, för er som inte vet..

Då jag är 19 år gammal, tog jag studenten för cirka ett år sedan från Bäckängsgymnasiet där jag läste designprogrammet. Efter mina tre gymnasieår var jag väldigt osäker på vad jag vill plugga vidare med.. Så jag bestämde mig för att ta ett år ledigt och arbeta istället, samtidigt som jag funderar över mina framtidsplaner.

Men i våras ville jag börja ta tag i skolan igen. Jag sökte därför till en inköpsutbildning i Borås och Göteborg. Tyvärr kom jag inte in i Borås, men jag kom därför in i Göteborg. Det här är alltså min första termin i NBI högskolan, där jag studerar inköp.

I början av terminen var det ganska jobbigt fram tills början av oktober. Då det inte riktigt kändes som det jag hade tänkt mig. Min dröm hade sedan länge vart att bli designer, och det var egentligen det som jag tänkte söka till. Men jag gjorde det aldrig då det var ett krav att kunna mönsterkonstruktion, vilket jag inte kan. Jag försökte lära mig det, jag gick till och med på en kurs för mönsterkonstruktion men det hjälpte inte... Jag hade och har väldigt svårt för det, samt så har jag även lätt för att bli irriterad så mitt tålamod är definitivt inte det bästa. Jag gav därför upp på den drömmen, Men jag hoppades samt tänkte att inköpare var ganska nära och likt. Vilket det inte alls kändes som sedan när jag väl började studera..

Idag känns det dock lite lättare än vad det gjorde i början av utbildningen, då jag fick prata med en inköpare. Hon förklarade väldigt detaljerat och gav mig svar på mina funderingar, vilket gav mig en ny bild på det hela. 🌟

Gillar

Kommentarer

This beautiful dress..

Älskar den här klänningen!! Så snygg och elegant! Beställde den från Boohoo med en massa andra fina fest klänningar. Funderar på att även beställa den i puderrosa, eller vad tycker ni?

Jag brukar sällan beställa från Boohoo eftersom man inte vet vad det är man kommer få hem. Ibland ser plaggen inte ut så som deras bilder visar eller så sitter dom inte på samma sätt.. Men när det gäller klänningar och toppar så brukar det nästan alltid vara bra. Deras storlekar kan dock vara lite kluriga, jag har normalt XS - S (34 - 36). Men när jag beställer hos dom så måste jag ta M (38). Annars får jag inte på mig det. Jag beställde en riktigt cool kjol i veckan som jag dock tog i storlek 36, vilket jag kanske inte borde ha gjort. Men materialet är elastiskt så tänkte att de kanske blir för stort med storlek 38. Vi får helt enkelt se när paketet kommer..

Är det någon av er som någonsin beställt via Boohoo och gjort en retur? För vad jag har förstått det som så kan man inte returnera? (Ni som aldrig beställt något från Boohoo och vill göra det, beställ inte plagg ni är osäkra på för tror inte man kan returnera)

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic