Tre år

Vilka bakelser!! Under mina små prinsars treårs kalas så spenderade jag mestadels av tiden vid köket där allt sött fanns haha. Allt var seriöst supergott och jag kunde inte sluta äta trots att jag var super mätt.. Det var jätte mysigt verkligen och barnen hade det roligt.

Nu ska jag göra mig iordning inför skolan imorgon. Att pendla till Göteborg är verkligen inte roligt! Orkar verkligen inte ta mig dit, speciellt inte när det är så kallt på morgonen. Är det bara jag eller har någon mer börjat använda vinterjacka? haha. Fryser så himla mycket så började använda min redan nu:/


Gillar

Kommentarer

ny skjorta

Halloj! Idag började dagen med ett jobbpass från 1-19:30 och därefter åkte ja till syrran för att fira tvillingarnas födelsedag. Kan iinte fatta att de redan är 3 år gamla. Tiden går så himla fort!! Känns som det var igår som syrran åkte till sjukhuset för att föda dom. Mer bilder på dagen kommer imorgon!


Gillar

Kommentarer

Höstfärg

Idag har det vart en stressad dag.. Imorse fick. jag panik över mina korta naglar som jag precis hade bitit av, så jag försökte kontakta alla bra nagelsalonger som jag kunde komma på för att fixa nagelförlängning direkt. Hade tur!! Luxury Nails hade en lucka så jag åkte snabbt in till stan för att fixa. Jag valde en riktig höstlig färg, syns inte så bra på bilderna men naglarna är röd/lila/bruna. Som plommon ungefär, blev riktigt nöjd faktiskt.

Därefter åkte jag hem för att duscha och sedan åkte jag tillbaka till stan för att träffa Nejla, samt äta middag med syrran på Pinchos. Har aldrig vart så mätt som ikväll, beställde skit mycket mat. Tänkte att eftersom allt är så smått så kan man beställa en massa olika men efter tre mini tallrikar så blev man redan mätt.

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic