"ny skola, ny stad"

Idag hade jag min första skoldag i Göteborg, fick alltså pendla från Borås till Göteborg. Det var inte så jobbigt som jag trodde men tror det kan bero på att jag slutade såpass tidigt idag samt började ganska sent. Än så länge har jag inte fått någon uppfattning om varken klassen eller programmet. Men jag kände mig riktigt vuxen som tog mig till skolan själv haha, brukar sällan åka ifrån Borås och speciellt inte själv..

Gillar

Kommentarer

Dark Angels; outfit

Är verkligen verkligen inne i serien Fear the walking dead, den är så grym att jag har börjat kolla om den... Har inte hunnit ta några nya bilder då jag haft ganska fullt upp den här helgen, men ska försöka ta lite denna veckan då jag jobbar dagspass och det blir mycket enklare att blogga efter jobbet.

Här kommer dock en outfit från en av sommardagarna, älskar verkligen jeanskjolen!! Den är en stor favorit.

Gillar

Kommentarer

cravings

Gissa vad jag precis gjorde? Jag laddade ner sims 4 😂. Det var Såå länge sedan jag spela och blev så sugen på det då vi snackade om det på lunchen igår. Jag hoppas det är lika roligt som det var för 8 år sedan haha. Ska spela lite nu innan jobbet..

Bilder från en utekväll

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic