Folklor

Bild lånad från Pinterest

Gissa vad jag gjorde idag?!

Jag gick på min första Bosniska folkdans lektion, så himla roligt!! Har alltid tyckt att det är viktigt att kunna sitt lands folkdans och jag har länge velat börja. Därför blev jag så glad när farmor ringde i veckan och sa att de skulle sätta igång lektioner för Bosniens folkdans i vår lilla "förening". Det var väldigt svårt och man svettades enormt mycket haha men det var det roligaste jag gjort på länge! Jag hoppas att fler ungdomar kommer börja dansa så att vår grupp sedan kan börja tävla med andra.

Gillar

Kommentarer

Wild child dress

Klänning från Boohoo

Äntligen har det blivit varmt i Borås!! Ska bara ligga och sola hela dagen. Köpte en jätte bra olja för ett tag sedan som heter Hawaiian tropical tanning oil. Den är så himla bra, jag blir alltid brun av att använda den. Rekommenderas starkt!.

Gillar

Kommentarer

Resårbyxor - outfit

Här kommer outfiten som jag lovade att lägga upp. Byxorna är från H&M, bodyn är från Annelie och väskan är ifrån Zalando. Älskar verkligen dessa byxor, de är så himla sköna och de sitter verkligen jättebra. Men min favorit väska gjorde dock hela outfiten..

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic