Boohoo

Har fastnat så mycket för Boohoo, så här kommer tre favoriter. Problemet är dock att man aldrig riktigt vet hur kläderna ser ut när de väl kommer, samt hur storlekarna är. Men överlag så finns det verkligen väldigt fina plagg. Jag har beställt därifrån ett antal gånger och majoriteten av gångerna har kläderna faktiskt varit väldigt bra. Men jag tar nästan alltid en storlek större än vad jag brukar ha, alltså så beställer jag i storlek 38, då jag har 34/36 i vanliga fall.

Jag har aldrig returnerat något därifrån heller eftersom jag inte riktigt förstår om de funkar att göra det eller inte. Alltså man får en returlapp men min kompis har försökt att returnera några gånger innan och de har aldrig gått igenom, så man kanske inte ska beställa saker men tvekar över. Då det inte är säkert att man kan lämna tillbaka paketet.

Leveranstiden är på ungefär 8 arbetsdagar, vilket är helt okej med tanke på att det kommer från ett annat land. Men man ska även ha i åtanke att inte beställa för mycket då jag inte riktigt vet hur det fungerar med tull osv..

Iallafall så har ja beställt jackan och väskan som ska komma snart och jag hoppas att storleken är bra och att varorna ser lika coola ut i verkligheten!

Gillar

Kommentarer

outfit från Bosnien

Vad jag vill tillbaka till mitt hemland.. Saknar även mitt mörka hår, vet inte ifall det var dumt av mig att färgade såhär ljust.. Nu har det dock blivit lite oranget och det värsta är att silverschampo inte funkar, så jag måste göra kalla slingor. Vilket jag inte vill göra nu då jag redan har slitit det såpass mycket. Är dock lite orolig att det kommer bli mycket mer oranget nu när solen börjar komma fram och det bleks.

Gillar

Kommentarer

My messy bun

Hur fint är de inte med messy bun? Jag brukar bara snurra runt på hästtofsen när jag gör min och sedan dra ut den så att den blir bredare. Men hittade denna tutorial av Sophia och hennes sätt att göra en messy bun var Såå mycket coolare och finare. Tror även bullen blir mycket fylligare om man gör som hon gör, Men tror även det kanske är enklare att göra en bulle mer "messy" om man har långt hår, Då man har mer att använda. Men iallafall så tycker jag att det är super snyggt, speciellt ifall man drar ut bebishåret vid öronen och ifall man har vid pannan.

Gillar

Kommentarer

Instagram; Monajasarevic @monajasarevic

Instagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevicInstagram monajasarevic