Header

Jag längtar så mycket tills jag ska färga håret i slutet av februari. Känner att jag tröttnat ganska mycket på detta mörka, lila nyanserade håret. Det syns inte alls på bilderna men jag har lila/röda nyanser i håret då jag först tonade håret i rött men sen färgade det med en lila hårfärg som nu håller på att tvättas ut. Men även då jag vill ha en förändring så kommer de inte bli en jättestor då jag fortfarande vill ha mörkt hår men kanske inte lika mörkt. Låter ganska tråkigt men vill inte avslöja för mycket då jag hellre vill visa er resultatet i slutet av feb. OMG insåg att de är fyra veckor kvaaar😭orkar inte vänta så länge... Är alldeles för taggad haha!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har blivit såååå inspirerad till denna vintage stilen..

Fick ett presentkort av Ida så beställde hem ett par Mom jeans och ett jättefint bälte till som jag längtar till att få använda i Bosnien abd🙏. Btw har inte hunnit uppdatera de senaste då jag haft väldigt mycket att göra, men jag har börjat planera lite saker och ting som så småningom kommer tas upp här på bloggen.

Likes

Comments

​Har äntligen skaffat mig en mindre kamera!! Satt och mailade häromdagen till både media markt och elgiganten för råd angående vilken kamera de tyckte var bäst mellan Sony och Olympus och såklart gjorde jag tvärtom till de dem skrev och köpte en Olympus istället haha. Men jag blev så sugen på den när jag fick höra att man kan vrida skärmen neråt och ta selfies. 

Kameran har en superfin design men självaste kameran är lite svår att lära sig när man inte kan så mycket angående alla dessa funktioner, men jag lär mig.. Ska även försöka uppdatera lite oftare nu när jag har en mindre kamera som man kan ta med överallt, men det hinner alltid bli så mörkt så man kan knappt ta några bilder ute.

Likes

Comments

Postad i: RANDOM PICTURES

Beställde hem lite örhängen från Nakd, tycker de har riktigt coola modeller och färger på sina smycken. Dock fick jag hem ett par trasiga så skickade tillbaka de och beställde ett par nya som borde komma denna veckan. Sedan har jag även bokat frisörtid men det är inte förrän nästa månad, alltså i slutet av februari, då jag vill hinna tvätta ut min lila hårfärg. Det ska bli mkt ljusare (förhoppningsvis) samt en liten klippning. Längtar Såå

Likes

Comments

Igår insåg jag hur fort tiden går, fyllde 19 och hade helt glömt av min födelsedag och nyårsdagen. Va inte så taggad över det hela så hade inga förväntningar. Vilket var bra eftersom jag inte alls blev besviken, varken över dagen eller kvällen. Hade mina vänner att fira födelsedagen med och sedan ännu mer vänner at fira tolvslaget med. En lyckad dag var det med andra ord :)

Likes

Comments

Instagram@monajasarevic