At have kontakt med dyr har en positiv indvirkning på mange mennesker.

Det dejlige ved især kæledyr, er at de elsker en betingelsesløst, hvis man behandler dem med respekt. Hvem kender ikke det at man kommer træt hjem og så bliver man mødt af en logrende hale eller spindende brystkasse. Det kan da kun skabe glæde. Intet kan trøste bedre end et hundeblik og en snude hvilende på knæet.

Nu er jeg ikke selv ejer af et dyr, så derfor nyder jeg, når jeg kan låne andres hund eller tage til Enghave Naturpark, som jeg bruger som et fristed, hvor man bare skal bruge tid på at nyde dyrene, man som sæsonkort indehaver, føler man kender og kan fornemme, at de genkender en. Det er også en dejlig måde at have kontakt til dyr uden at have ansvar for rengøring hos dem og dyrlægebesøg. Det sidste skal ikke forståes, som at jeg vil forsømme et kæledyr, hvis jeg havde et,. Slet, slet ikke for det vil være et vigtigt medlem af familen, som skal have det trygt og godt.

Her er et link til dyreparken, som ligger i nærheden af Brørup i Jylland, https://www.enghave-naturpark.dk hvis du skulle fristes til et besøg.

Nedenfor lidt egne billeder fra tidligere besøg. Der findes mange andre dyr, men det kan du jo tjekke selv med et besøg.

Til venstre:

Øverst: Lille ugle

Midten: Nysgerrige og sultne vaskebjørneunger fra 2017

Nederst: En dværgpapegøje, som efter mange besøg er kommet tæt på


Til højre:

Polarrævene Hugo og Rita, som i 2017 har fået et kuld unger

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

CommentsFørste gang

Det er tydeligt at hånden, som fører penslen, er lidt for anspændt

Tålmodighed og en rolig hånd skal der tilLidt bedre

Stadig lidt rysten under stregninger


Rød lak med hvide prikker

Det skulle jo ikke lige ligne en mariehøne


Har de sidste 10 år prøvet mange dygtige negleteknikkere. Både med acryl, gele og neglelak. Men hold da op hvor man kan bruge mange penge på at holde sine negle pæne.

Går normalt ikke med meget sminke, så hænderne er mine favorit udsmykningsområde. Som kontoransat har man ofte fokus på hænderne, så der må gerne være noget pænt at kikke på.

Derfor er jeg begyndt at eksperimenter med, selv at lave negle med neglelak. Hold da fast det kræver tålmodighed og en rolig hånd. Når man er højrehåndet kommer hjernecellerne rigtig på arbejde, når det er venstre hånd, der skal arbejde på højre hånds negle.

Næste projekt må være franske negle. Flere billeder herom følger i nærmeste fremtid.

Men nu kan jeg matche neglene med lige det tøj, jeg er i humør til at skal have på en lørdag aften med bytur eller gæster.

Knus og kram MonaSå har jeg været ved at lege lidt igen med neglelakken.

Først har jeg lagt 2 lag base coat

Så har jeg lagt den franske streg på med en eyeliner pensel

Til slut 2 lag top lak

Der er kommet lidt mere styr på linjerne.​

Så er der blevet eksperimenteret igen.

Denne gang med klistermærker sat på som "fransk" kant.

Det kræver lidt tålmodighed at får det placeret pænt, men en let måde at friske neglene lidt op på.

Likes

Comments