Fy bubblans vad dagarna går långsamt men idag blir en mysig dag.. jag ska hämta hem mina två marsvins killar Vanilla o Mare.. tro jag dem skulle heta!

Hur mår ni??
Vad händer i sommar hos er!?
Berätta gärna!

Behöver även tips på god midsommar mat å tårta... så om nån vill dela med sig av sina recept så blir jag glad.
Orkar inte leta själv då min hjärna inte fungerar som vanligt ännu! Men har börjat med anti depp medicin så hoppas det blir bättre snart!

Kram på er!
❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen måndag tänker många.. men jag tycker det e förbannat tråkiga.. pga att jag är hemma å sjukskriven för ryggen å mycket annat i min kropp å själ. Kan ju fasiken inte göra såå mö pga smärtan jag har, men tack å lov har jag fått operations tid i juli. 😱😀 samtidigt som jag är livrädd så är jag glad å lättad!
Förstår NI?

❤️ Sen fyller min fina mor år idag... hon älskar gula rosor, men vi ska fira henne till midsommar då vi alla ses! ❤️

Men annars är det bra.. Rasmus har gått på sommarlov och Robin gör sin sista vecka..Peter har semester från v29... så det är nån vecka till!
Njut av dagen!
Kram Mona

Likes

Comments

Oj, vad dagarna springer i väg trots att jag är sjukskriven. I onsdags va vi i Helsingborg. Det hela börja i april, min man fick samtal från polisen.. å jag säger bara att Många tankar han spinna innan jag fick reda på vad som pågick. Det blev en chock för mig, Min älskade son hade blivit misshandlad... MISSHANDLAD!!!
Men men han har ju inte sagt nåt.. när, var o hur!? Jag går in till honom å frågar om detta.. men han sa att det va inte så farligt å vi har löst det. Det han berätta: Killen kommer rusande mot R å nitar honom i nacken så R trillar i backen och typ inget mer.. pust tänker jag och är sååå glad att han lever.. så frågar jag varför gjorde A detta? För han trodde jag snott pengar vilket jag inte gjort! Och så va det o senare tillfälle kom A bad om ursäkt. Sen hände inte så mycket mer än P fick samtal då å då från polisen.. ungdomsåklagaren har beslutat att det blir åtal mot A.. Grov Misshandel... hjälp!
Så i onsdags va vi hos R's advokat i Helsingborg å gick igenom allt å jag fick se stillbilder från videon. ( just det A's kompis videofilma händelsen å la ut den på Instagram å det va så polisen kom åt den)
Men åter till bilderna, det va fruktansvärt å se sitt barn bli slagen så.. det va mycket värre än R berättat.
A hade knogjärn, tänk om den hade träffat fel!?
Det va planerad överfall.. hans blick fastna i mitt huvud.. fy fan alltså.. när han väl fått ner R så fortsatte han med sparkar o slag.. jäkla A! Fan vad arg jag är! Så tårarna bara kom när jag såg bilderna.. gjorde så fruktansvärt ont i mig. Hur man kan ge sig på nån utan att ta redan på sanningen.. men nu är han på Hvb hem på Gotland.. å rättegången är om 2 veckor.
Men vi har en superbra advokat el R har!

Men fy vilken smärta gossen måste ha haft o sen inte berättat för oss föräldrar. Jag fråga varför: det va inte så farligt! Öh, va?? Jag sa att snälla R, jag är din mamma och jag vill veta som händer dig.. varesig det e bra el så här hemskt! Nu är detta ett avklarat mål då A har erkänt och det finns på film. Men ändå.. mardrömmar har jag. Stackars R! Vi har pratat mycket om detta nu!
❤️🙏🏻

Nog om det...
Sen fick jag samtal i dag vid 9.30 å jag får min ryggoperation i juli... gissa om jag är GLAD!! Super super GLAD!! Äntligen och jag hoppas allt går bra!
🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nu ska jag sluta skriva, det blev långt!
Må gott o va rädda om er!
Kram

Likes

Comments

En ledig torsdag är precis vad jag behöver!
Smärtan är olidlig men inte mycket å göra åt det. Får ju ingen medicin så frustrerande.. och ingen sjukskrivning.. fast jag hoppas han ger mig sjukskrivning from med måndag.. det e då jag ska till doktorn.

Min chef har bokat tid till Previa.. fattar inte varför jag ska dit.. tycker att det räcker med min husläkare och ortopedläkaren.. måste jag blanda in en till?

Njut av denna fina soliga dagen.
Kram

Likes

Comments

Oj vilken omtumlande helg och vecka... många tankar å känslor.. 😓
Min chef har verkligen visat sitt rätta jag.. jag va minsann inte värd en droppe i torsdag.. påhopp efter påhopp.. gissa om jag vart ledsen efter det.. jag bara grät.. fy fan vilken maktposition han har.. men så blev jag förflyttad (Ängelholms största skola)o igår gjorde jag första dagen där och kändes bra.. men min rygg tyckte inte om det.. så på måndag ska jag till läkaren.. se om jag kan få sjukskrivning tills jag får min operation.. pallar inte med chefens mobbning el vad han skulle kalla det..

Nåja!

Må gott och va för tusan rädda om er!
💚💚💚

Selfie så får ni en bild på mig!

Likes

Comments

Jag trodde mitt liv skulle bli när jag fick nytt jobb å snart ordning på min rygg... men fan heller!
Torsdag så hade jag åter samtal med chefen och blev total ner tryckt av honom.. så det har gråtits här.. igår åkte jag till jobbet men när jag bytt om å satte mig vid datorn så börja jag må illa och spydde.. ringde samordnaren som fick sätta in ersättare.. gjorde bara beställningarna å sen drog jag hem.. Dock kom en pedagog å prata med mig å fortstod inte alls vad som pågick... för hennes avdelning va så nöjda..
men from tisdag ska byta ställe..
😓 men lika bra det.. sen min rygg fy bläää dessutom räcker inte mina mediciner som det ska heller..

Nä jag vet inte varför jag ens ska finnas... jag känner mig totalt värdelös å svartmålad.. urusel... hittar inget som gör mig glad.. jag har mina barn o make som tur e..
Ha det bäst!

Likes

Comments

Torsdag började bra men ack så den blev... fiiii fäään... kom till jobbet å fixa med tårtor o tillbehör till grillningen i dag.. dressing, grönsaker osv.. å div special kost.
Allt gick bra och alla så glada å nöjda.. sen när chefen skulle gå så sa ha att dem va fortfarande inte nöjda med mig.. dels med maten.. fan alltså, varje dag kommer en pedagog in å provsmakar så jag vet.. å dem har varit så nöjda.. men lik förbannat klagar dem till sin chef.
Sen har det blivit fel i beställningen tror det är 2-3 gånger... så nån gång har dem inte haft tillräckligt med mjölk.. (har tom köpt 6liter från min egen plånbok) sen nån gång frukt.. men jag har i slutänden ändå fixat det.
Jag har ingen vana vid inköp osv men håller på lära mig..
men ikke nu så ska jag byta ställe.. till en skola.. nåt positivt det är nära mitt hem och så går min plutt i 7:an där.. så det är kul.. sen får jag kolleger..
men förstår ni nu i 2 veckor sen vårt förra samtal har dem sagt att det är bra å kul att se mig och det smakar bra... och så kom detta..
fy fan rent ut sagt sken heliga djävlar... Gud jag är så ledsen och arg.. mår så dåligt och självförtroendet är i botten... den va inte på topp innan men detta gjorde inte det bättre!
Hatar människor som inte kan vara raka å ärliga!!!
Nåja!

Hur är det med er??
Nån som kan skriva en liten kommentar!?

Kram på er!

Likes

Comments

Denna veckan har det varit mycket känslor hos mig.. först det som hände på jobbet, som tack å lov löste sig. Och sedan dagens båterbesök hos ortopeden som jag va duktig nervös över... shit alltså. Va ju där för 3 månader sen och då fick jag krav på mig att gå ner 12kg i vikt annars ingen op.. har lyckats dock med 10,5 kg.. jag är nöjd och även min läkare.. så nu är sporren i mig igång.. dock har jag syndat nu i kväll med choklad.. fy fan vad gott det va.. men nu blur det inga fler.. för kilona ska fortsätta neråt.. men min läkare godkände mig och jag kommer få min op men väntan är lång.. 3-4 månader.. men jag har gått 8 år med min onda rygg som blivit värre dem sista 2 år en så några månader till gör inget..
idag hade jag dessutom tagit en semester dag och passat på att sola lite.. för jissesvilkeg underbart väder.. jag älskar detta!
🌞
Nu så väntar jag på Lets Dance och jag Hejjar på Anja!

Ha en fin fredag!
Kram

Likes

Comments

Har haft en mysig helg med min syster o hennes bästa el min bästa William som är 31/2år gammal, mosters ögonsten.
Igår grilla vi å njöt i trädgården hela dagen..
🌞syrran fick en sååå fin bränna, röd.. hihi.. jag blir ju inte röd utan olika nyans av brun..
idag har vi varit i hembygdsparken å sprungit å busat å så åt vi mjukglass.. tog bubblabussen ner å det är en sådan känsla å glida runt i den..
😊 William är hel galen i Peters bubblor.. 🚗🚗🚗sen åkte dem vid 12.. hemåt och jag börja baka tårt bottnar till mitt jobbs 40-års firande.. det e ju ett dagis med 72 inskrivna barn..så kommer det föräldrar, fröknarna oxå så klart. så jag får baka ett gäng.. hihi!
Men nu håller jag kväll!

Kram på er!
❤️

Likes

Comments