Bebis första present

96 dagar kvar.

Så fina människor det finns :)
En dam som kommer och tränar hos oss på jobbet, och bla går på mina yogapass hade med sig en present till mig/magen idag, som tack för att jag hade visat henne hur hon kunde tejpa sin fot som hon hade väldigt ont i pga hälsporre. En jättesöt Bukowskinalle. 😍 Jag blev verkligen överraskad och glad :)
Det är fler och fler som vågar fråga mig nu om det "är en bebis på gång". Nu är magen rätt så rund och jag ser väl inte bara lite extra stor ut som att jag skulle gått upp i vikt av vilken anledning som helst 😂

Idag hade jag ett Zumba Gold pass för ca 10 pensionärer, var lite nervös för om jag skulle orka och om de skulle hänga med!? Men det gick superbra, inga konstigheter med magen och deltagarna tyckte det var kul med lite nytt och att de fick anstränga hjärnan lite för att hänga med. Sen resten av dagen var väldigt lugn på jobbet och när jag kom hem somnade jag i soffan, så det blev lite av en vilodag idag. Skulle egentligen behövt städa hemma inför helgen, men det får vi ta imorgon helt enkelt!

/Emelie

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229