Medialt, Tarot, Tankar

Hej! jag har idag beslutat mig för att gå första steget i en medial utvecklings kurs! Väntar nu spänt på att få hem kurs materialet! Blev så glad då jag fick reda på att man får kursen på PAPPER , är ju en distans kurs och internet i all ära visst men jag vill gärna ha saker på papper 😉
Kunna anteckna, stryka under osv, mycket bättre och lättare för mig!

Tänkte att jag skulle även skriva ner lite av hur de går med den här. Kanske andra kan få tips och idéer!


Ikväll blir det mys med mannen, en film och räkor som jag har fått mani på att äta, en dyr mani att få😉

Ha en bra helg!

#tarot #medial #medialt #utveckling #kurs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Medialt, Tarot

Hej! mitt i natten! Har sen nån månad börjat med att göra tarot läggningar! Otroligt roligt och givande att kunna hjälpa andra! Flyttade till vårt älskade hus i slutet av januari och då började min mediala sida att blomma upp och vilja bli sedd.

Så jag har sen dess införskaffat mig två tarot lekar, en raider White som jag älskar! En osho zen som jag inte satt mig in i än riktigt samt en oraklet lek som jag gillar riktigt mycket!

Kommer göra lite mer inlägg kring detta. Kul att se själv utvecklingen!

Nu känner jag dock hur min man väntar på mig ❤

Likes

Comments

Tankar, Inspiration, Kardashian, Kim Kardashian, Skönhet, Kylie Jenner

Funderar på att göra någon ny förändring med mitt hår. Funderade först på att göra svart utväxt och sen härlig mörk grå färg men känner att det här kanske är mer "jag". Ska försöka få ut lite färg i topparna, antingen med nån mildare kur eller blekning och köra med den färgen till vänster, och sen ta svart i själva utväxten för att få lite mer kontrast!

Har även tänkt att klippa en lång lugg som smälter in och blir längre längs med sidorna! Såg en film inatt med Jessica Alba som hade så och det är riktigt snyggt! Får leta upp en bra bild innan jag drar till frisören bara! 😄

Länkar till just de här två hårfärgena hittar ni precis över repektive färg!

/Mickis

Likes

Comments

Familj, Utflykter


Hej! Har idag lagt upp första video klippet på min youtube kanal!

Den kommer vara blandad, som här. Mycket familj men även annat, vi får se vad jag hittar på!😊

Direkt länk här!


Det var första gången på flera år som jag satte på mig skridskor och första gången för min dotter på 3,5år att testa!

Halt va de! Men hon är tuff och skrattade! Hon blev super duktig på den korta lilla stunden att hon till slut kunde åka flera meter med att bara hålla mig lite löst i handen! Stolt mamma såklart!

/ Mickis

Likes

Comments

Familj, Tankar

Hej! Första inlägget, mitt i natten med. Då min kreativitet flödar som mest, såklart, när jag måste vara tyst för att inte väcka dottern eller mannen.

Mannen som jag nu kan kalla honom😍Hade börjat tvivla på om jag verkligen skulle bli gift!? Och så kom Han in i min och dotterns liv! Vi gifte oss 1 månad innan vår 1års dag! Allt gick snabbt men vet man så vet man. Och man lever ju bara en gång!

Det var lite om den näst största dagen i mitt liv. Hade tänkt att göra en liten kort presentation om vad den här bloggen, vloggen kommer handla om. Som den heter Mommy Mrs And Me. Jag är i första hand mamma så många tankar går givetvis dit, sen fru och sen allt som bara är jag, och det är inte så lite 😉 Är ett typiskt lejon som älskar glitter och glam! Är inte sen med att erkänna att jag älskar och inspireras av Familjen Kardshian. Vilket passar mig och min vanliga stil, "mörk skönhet" som jag så ofta fått höra när jag så gärna velat bli blond! Även om det är vad jag inspireras av så finner jag mig ofta med oborstat hår och med mysbrallor...men drömma och sträva kan man ju alltid göra!?

På bilderna ser ni mig och min dotter från bröllopet, givetvis var hon ringbärare och blomster flicka och hon skötte det galant! En bild på min och mannens hand över min blom bukett för att visa ringarnaOch en bild på oss två, början när vi träffades❤


Hoppas att jag får lite sömn inatt innan mitt yrväder till dotter vaknar! Som tur va är mannen ledig imorgon så han kan nog förhala så jag kanske får en halvtimme extra! Sen bär det av för att åka skridskor! Första gången för dottern och första gången för mig på flera år! Blir spännande!

/Mickis

Likes

Comments