Bloggen blev ett minne blått efter jag startat den. blev mycket på en gång och jag orkade helt enkelt inte med att skriva här också.

Nu har jag dock avinstallerat Facebook från telefonen. känns fortfarande lite konstigt och tomt men ganska bra.

i söndags fyllde Anima 1! Kan inte förstå hur snabbt tiden gått. stora tjejen ♡

2017 var fylld av alla möjliga känslor... Vi spenderade sommaren i Florida och fick tyvärr se en sida av Alex familj jag inte tolererar. tänker inte gå för mycket in på de men kan ju meddela att dem sa rakt ut till mig att dem är helt okay med att aldrig mer få träffa Anima. Det tåls inte att någon står upp för sin familj och inte accepterar särbehandling bland barnen.
Hela resan efter det hände (ca 2.5v efter vi kom dit) var en katastrof och jag känner hur Alex och jag gled från varandra mer och mer. Vi spenderade 1 dag i veckan tillsammans och det var allt i princip.

Zoes faster fick vi dock träffa! Så genuint glad och snäll kvinna! Hennes födelsedagspresent till Zoe var en dag på Disney World! Helt magiskt ställe!

Så mycket mer har hänt men det är i det förflutna antar jag, Så jag avslutar med någon bild här ♡

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Nu blir det engelska då det kommer lite mer naturligt för mig.

It makes me sad seeing how you don't even care about your child anymore.
"I'll do anything for my child"
"I'm going to take the help and get somewhere so I can see my daughter again"
....
It started with the paperwork for her citizenship never getting to me because you just didn't get them. Only thing I asked for was the paperwork needed for me to file it here and pay for it myself.
Then you suddenly didn't care enough to even ask how she's doing anymore because at least you could see some in the Facebook group I created for Zoe's family in the US.
An now... Now you don't even take the time to look there...
Do you know how much she can talk now? How she's jumping and running around? How she at times looks at me with sad eyes whenever she seen a picture of you? Because I still show her that st times, she knows that it's daddy on the picture.
More and more often she starts ignoring the pictures. She don't want to look..
It hurts how you can go from loving your daughter and showing you care, to ignoreing she exist because you hate me.
She's your daughter too... Just as much your responsibility as mine.

Likes

Comments


Så skönt att komma hem igår! Sjukhusets sängar är ju så obekväma 😱
Fått gå upp nästan varje timme under natten för att försöka amma lilla Anima. Gud så ont det gör i höger bröst! I början fick hon inget bra grepp alls så är alldeles sårig nu 😥
Just nu pickar hon men tar inget initiativ till att försöka suga, känns lite oroväckande just nu men det blir nog bättre. Vill så gärna kunna amma henne!

Idag blir det återbesök på sjukhuset. 48h timmars kontroll och alla prover som ska tas. Lider med våran lilla bebis, kan inte vara lätt att bli stucken och bökade med så mycket 😢

Tröttheten är på hög nivå kämpig, men lyckan överröser en fortfarande.
Mamma till två underbara töser ❤
Bered er på foto bomb i veckan 😏

Likes

Comments

Natten mellan torsdag och fredag gick mitt vatten. 00.20 var klockan men inga värkar. pp fredag morgon fick vi komma in för en bedömning huruvida det var vattenavgång eller inte, blev sedan hemskickad med en tid för igångsättning på söndag ifall bebis inte ville komma självmant.
I natt vaknade jag klockan 01.35 av en rejäl värk, då var det 10 minuter mellan dem.
02.15 skickar jag ett sms till min faster och ringer förlossningen. Värkarna började göra riktigt ont och blev tätare. 5 minuter emellan.
02.30 är vi på väg från Kolsva till Västerås Bb, en resa som normalt tar ca 1 timme beroende på väder. Halvvägs till Västerås kommer värkarna ännu tätare och håller i sig i 2 minuter och jag får kämpa för att inte krysta!
03.10 är vi inne på förlossningen. Dem gör kontroller och tar prover för epidural samt sätter en infart i handen för dropp och antibiotika då vattnet gick ett dygn tidigare.
Strax innan 4 är alla prov tagna och jag är öppen 5-6 cm!
04.22 kom det lilla miraklet! Gick så fort så jag hann inte få någon som helst smärtlindring innan hon kom. Född utan lustgas och epidural! Det gör jag helst inte om!

Likes

Comments

Beställde syskonvagnen idag. får den imorgon eller på måndag. Som det ser ut nu hinner vi hämta ut den innan bebis kommer då alla värkar och sammandragningar är som bortblåsta. Lite ledsen är man väl över det men betyder att min stora bebis kommer hem imorgon till vi ska in igen på tisdag morgon för igångsättning. Blir igångsatt alltså på beräknad födsel äntligen.  Behöver i alla fall inte gå över tiden vilket känns väldigt bra med tanke på att nu saknar jag att kunna leka med Zoe och spendera tid alls med henne då jag varit så fruktansvärt trött de senaste 3 månaderna. Älskade barn vad du får stå ut med ❤ Mammas lilla toker, lyser upp vardagen med din blotta närvaro! Blir skönt att slippa den hemska smärtan i fogarna, höfterna och ischias. Bara ett par dagar kvar nu!

Likes

Comments

Det är en hel del som pågår här nu. In och ut till förlossningen men har äntligen fått en tid för igångsättning på BF 14/2 om inte bebisen kommer självmant.

Zoe får vars hos min farmor då värkarna kommer regelbundet men inte tätt nog ännu.

Själv får jag stå ut med morföräldrar som hackar ner på en så pass mycket att msn börjat tro dem har som mål att bryta ner en totalt. Men inte denna gång! jag har snart två små barn och jag har en man som stöttar mig genom allt. Min trygga punkt ❤

Likes

Comments


Idag är nästa tur till specialist mödravården. Åter igen för samtal så jag ska få en igångsättning, vilket jag skulle fått i onsdags men läkaren ändrade sig. Hoppas innerligt att dem håller löftet nu och att de inte blir fler samtal efter en vecka nu. Min kropp har totalt gett upp. Skriker av smärtan varje gång jag rör mig iprincip!
Zoe har barnvakt om vi får igångsättningen beviljad idag och skönt är väl de att man har folk som ställer upp för en när det behövs!
Klockan 11 är mötet så snart dags att börja klä på sig ytterkläderna för att hinna till Västerås då.
Zoe springer runt som ett yrväder så får se om hon blir sur eller glad över att få åka bil idag xD

Likes

Comments

Tror vi allar lite trötta och hängiga här hemma idag. väntar på att vattnet ska koka så pastan till lunchen blir klar, sen blir det att vila för lill tösen. Mannen min tvättar all tvätt, tack gode gud för det! Själv går jag runt och plockar de jag orkar och försöker städa så pass mycket kroppen tillåter! Imorgon ska vi på omvärdering angående igångsättning, hoppas på positivt svar och att jag blir igångsatt. Smärtan i höfterna är långt mer än jag klarar av. Tur man har en aningen knasig dotter som livar upp stämningen i alla fall :)
Nej nu vankas de spagetti och köttfärssås! Får se vad jag hittar på för mat ikväll också.

Likes

Comments

Med tanke på hur allt är i USA just nu kan visum ansökan ta längre tid, inte så konstigt. Känns tungt när mannen inte heller kommer kunna vara här så ofta.
Blir mycket själv med två små barn efter att han åkt hem i slutet av mars, vad gör jag då? Ett barn på 1.5 år då och en på 1 månad och ingen syskonvagn ännu.
Försöka sälja vagnen vi har just nu innan en ny införskaffas är det sagt, men kanske inte kan bli så om jag ska kunna gå med båda barnen samtidigt helt enkelt.

Idag är Zoe en riktig marodör. river och sliter i allt hon kan nå och säger nej/no varje gång hon blir tillsagd att sluta xD
Själv ligger man med extrem smärta i höfterna och ett sjuhelvetes tryck neråt. man kan ju bara hoppas att bebisen kommer snart, för detta är inte hållbart. Hon får ta och komma nu eller så får dem sätta igång mig på måndag vilket dem hade lovat att görs redan i torsdags.
Önska mig lycka till med att få it ungen.

Likes

Comments

Då var det fredag och fortfarande ingen bebis. Skulle ut å gått idag om det inte vore för att jag igår, på väg hem från barnmorskan, föll ner för trotoarkanten som är en 30 cm hög! Slog i knå, höfter och magen. Bebisen rör sig som vanligt om inte ännu mer så det var ju skönt i alla fall! Men mitt knä... De var nära att jag fick åka in till sjukhuset för att få sy eller tejpa ihop skiten >__<

Torsdag-Fredag är "gammelfarmor" natt för Zoe så nu är mammas stora bebis hemma! Som jag saknat henne! Världens mysigaste tjej, gör dock ont i mammahjärtat när jag inte klarar av att lyfta upp henne just nu, hon blir ju så ledsen :(
Gladare blev hon dock när hon fick spagetti och köttfärssås till middag! Lyckligt lottad att den ungen äter precis vad man än serverar henne, då är hon ändå snart 17 månader och aldrig ratat någonting så länge hon inte varit riktigt sjuk.

Nu ligger tösen i sängen sin och sover, mannen diskar upp all disk efter maten och kok av flaskor och nappar. Riktig klippa jag hittat :D

Blir nog glass och TV, kanske en kopp varm choklad också, när han är klar!

Hoppas på bebis snart!

Bjuder på en härlig bild från resan till Florida i slutet av Maj 2016 när jag och mannen träffades irl för första gången :)

Likes

Comments