Guide: Sådan følger du MommaBears veganske madplaner

Jeg har lavet en guide til, hvordan i som nye (og gamle) læsere, følger mine madplaner bedst muligt, da der er kommet nogle ændringer til, siden sidst jeg havde bloggen. Først starter vi med de ofte stillede spørgsmål:

Hvem er madplanerne til?

De ugentlige madplaner er til 2 voksne og 2 børn, da det er den gennemsnitlige danske familie. Med tiden vil der dog komme: Økologiske madplanen, single madplaner, glutenfri madplaner. Dette kommer til at være tydeligt anført ved de forskellige madplaner.

Er madplanerne 100 % veganske?

Ja, alle madplaner er 100 % plantebaserede/veganske. Det vil sige, at de ikke indeholder mælk, æg, kød eller honning. Egentlig betyder det, at det ikke indeholder noget med dyr at gøre. Men tro mig; dette gør ikke retterne mindre lækre.

Selveste madplanen:

1. Billederne

Billederne på bloggen vil altid være af 6 ugens retter. De er der, for at inspirere og/eller hjælpe jer til at visualisere retterne.

2. Den ugentlige madplan

Den ugentlige madplan, er ugens retter. Her kan i se overskrifterne og ved at klikke ind på retten, kommer du ind på selveste opskriften. Her er der oftest flere billeder og en guide til, hvordan du bedst mulig laver retterne. Opskrifterne er altid krediteret ved linket og på min Collabside .Der er også ofte råd og tips til, at forbedre eller spice retterne op. Der vil altid være et link til de andre retter. Hvis det er en hjemmelavet ret af MommaBear, vil du blive linket til opskriften på bloggen.

3. Indkøbslisten

Alle disse varer, kan købes i Rema 1000. Der vil hver uge være en fuld indkøbsliste til, hvad du skal bruge i løbet af ugen.

5. Basislager

Dette fortæller, hvilke basisvarer (varer du oftest har i køkkenet), du skal bruge i løbet af ugen. Husk at læse dette igennem på den ugentlig madplan. Disse varer indgår ikke, i den endelige indkøbspris.

6. Tilbud

Tilbud står ved siden af en vare, hvis der er på tilbud i den pågældende uge. Prisen på produktet er prisen på tilbud.

​Specialvarer er noget nyt på bloggen! Disse varer er nogle, jeg ikke kan finde i Rema 1000. Der vil altid være et link til, hvor det kan købes. Men i kan også selv se, eller spørge, om det kan erstattes af andet. Oftest kan specialvarer købes i; Kvickly, Føtex, Bilka, Helsebutikker, Lidl eller Aldi. Ellers kan det altid bestilles på nettet.

  • Guide

Synes godt om

Kommentarer

graa_skala
graa_skala,
Jeg glæder mig til et nyt år med dig 🥰
Charlotte
,
Tusind tak for dit arbejde med madplanerne - vi er super glade for at følge med 😊 Lige et enkelt ønske, hvis man må være så fri: Ville det være muligt at få angivet "estimeret forberedelses- og tilberedelsestid" skrevet i parentes efter retten? Vi missede fx, at der var en dej, der skulle ha' hævet i 3 timer, da vi stod med madlavningen i dag 😃