Header

Naomis garderob

Råkade ramla in på h&m's hemsida sent igår kväll. Så det blev en fin jacka, två blusar, ett par jeans leggings, UV dräkt och sommar pyjamaser 💗

PUSS A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Hej 💗

Igår var en helt underbar dag! Jag, mamma & Naomi tog en promenad ner till fiket en bit bort och njöt i solen med våffla och kaffe. Naomi fick smaka på fruktpuré jordgubb/äpple - en rejäl hit enligt henne!

Därefter tog vi en lång promenad genom pålsjöskog och bara njöt av vår solen, så fantastiskt väder. Man blir en helt annan människa så fort solen tittar fram!

Bilder från promenaden nedanför.
PUSS A

Likes

Comments

Inspo/wanties, Naomis garderob

Hej solstrålar ☀️

Snart kommer förhoppningsvis värmen på riktigt och då är det dags för sol & bad. Eftersom vi har en liten bebis i familjen så har jag börjat spana efter UV dräkter till Queen N. Hon kommer även att få UV filtar, UV tält och en rad olika sorters solhattar. Nedanför kommer lite tips om fina UV dräkter, samtidiga kommer från sidan barnisolen.se

PUSS A

Inlägget är inte sponsrat.

Likes

Comments

Vardag

Hej fina ni!

Tänkte skriva lite om fördelning i vårt hushåll, vem som gör vad och så ☺️

Jag vet inte riktigt vad som räknas, som typiskt för mamman/pappan att göra. För jag tror alla familjer gör de som passar dom bäst. Men i vårt hushåll har vi faktiskt en jättebra fördelning, med handen på hjärtat så kan jag faktiskt säga att vi aldrig någonsin tjafsat om vem som gör vad och vad den andra inte gör. För när det kommer till hushållet tänker vi lika -"bästa är att hjälpas åt med allt så man får med tid med varandra".

Det vill säga, står det städ och tvätt på listan. Då är det bara till att köra igång. Är jag ledig till exempel så brukar jag göra det så vi får ledig tid tillsammans sen, är C ledig tar han allt.

När det kommer till middag så är vi båda lila duktiga skulle jag vilja säga, C's pannkakor och köttfärssås är to die for! 😍 sen är jag väl bäst på söndagasteken 😏 När vi får slut på middagar så brukar vi kolla i kokboken här hemma, alltid skoj att testa nya saker.

Bädda sängen då ... jo, det gör faktiskt C 9/10 gånger! Jag är kass på de - men han är o andra sidan väldigt snabba med att bädda upp.

Innan när jag jobbade heltid så gjorde faktiskt C allt mer eller mindre, men det är också för att han jobbar deltid - på så sätt fick vi mer tid över till varandra. Väldigt enkelt enligt oss!

Happy wife, happy life som C brukar säga med glimten i ögat ❤

Hur delar ni upp era sysslor?
PUSS A.

En fin familjebild på de 💗

Likes

Comments

Lovade att visa er alla shopping från helgen i Stockholm, och här kommer den!
Blev inget till mig, gick loss rejält till Queen N ❤

NK Kids

River Island
H&M
Zara kids

Likes

Comments

Naomi, Vardag

Hej alla 💗

Fick en fråga om jag kunde skriva om hur en dag för Naomi och oss ser ut, och givetvis kan jag det.

Dagen brukar starta mellan 06.30-08.00, då börjar vi med att sätta oss i soffan och Naomi får en flaska ersättning. Därefter få hon leka av sig vid sitt babygym, då brukar vi passa på att bädda och plocka ur diskmaskin - och annat små plock.

Sen runt 9-10 tiden är det dags för frukost då får Naomi en portion med sin älskade banangröt (Sempers) och lite vatten att svälja ner med. Sedan brukar vi fixa oss för dagen och ta en promenad eller ut på lite ärenden, beror på hur vädret ser ut och lite hur natten har varit.

Ta vi en promenad somnar hon alltid på den, cirka 1 timme sen vaknar hon igen, är vi då ute och går så tar vi kanske och gunga lite lätt eller bara titta på hästarna en bit bort. När vi kommer hem brukar klockan vara 12-13. Då har vi börjat introducera fruktpuré + ersättning.

Har vi inget mer planerat sen dagen brukar vi vara hemma och leka, öva finmotorik och sjunga, hon älskar när man sjunger och dansar, tur hon inte förstå att mamma har en kass sångröst 😬😅
Sen tar hon en powernap på 30 minuter då och så fram till 17 ungefär.

Där imellan har vi hunnit en flaska ersättning till, sen vid 18 tiden åker pyjamasen (och handledskena vid flaskmatningen) på brukar även därefter hinna med lite lek och bus. Vid 19-19.30 är det dags för nattmålet. Varannan dag blir det ett mysbad innan pyjamasen.

Hon somnar runt 20.00 varje kväll (om vi inte är hemma, tar vi alltid med pyjamas så vi är beredda med nattmålet hemma). Lägger henne i sin säng tillsammans med snuttefilten. Ibland kan hon vakna runt 03.00 för mat, men oftast sover hon hela natten i sin egna säng 💗

PUSS A

Likes

Comments

Vardag

Hej alla ❤

Hur har er helg varit? Min har varit helt fantastisk. Kommer posta ett längre inlägg om det imorgon. Kommer även då visa upp all shopping jag fick med mig hem från Stockholm.

Idag så tog den lilla familjen en underbar promenad i den fina vår solen, så skönt! Kom hem och satte oss på framsidan och bara njöt vidare i solen. Nu på kvällen så grillade vi hos mamma & pappa, så mysigt. Älskar såna här dagar, sol och sällskap kan göra en så rofylld ❤ nedan kommer en bildbomb från dagens promenad!

PUSS A

Likes

Comments

Blandade känslor att ta med den lilla resväskan och låsa dörren ❤ Men ska bli så himla mysigt med kvalitetstid med mamma och syster!

Hörs under helgen! Nu rullar tåget 🎉

PUSS A

Lämnade ett meddelande till min favoriter

Likes

Comments