I dag vil jeg snakke lidt om vegetar mad, da jeg for tiden selv overvejer at kaste mig ud i, at blive fuldtids vegetar.

For et halvt års tid siden, så jeg en video om dyrenes levevilkår i Danmark, og den har virkelig sat sig fast i mig. Jeg begyndte at græde da jeg så videoen, og græder stadig, hvis jeg snakker med nogen om den. Jeg synes, at det er så forfærdeligt, hvordan vi behandler dyr, og hvordan vi feder dem op og skyder dem, for at opfylde vores egne grådige behov. I filmen ser man hvordan slagterne og gårdejerne brækkede dyrenes ben, hoppede på dem, og gav dem ingen plads at stå på. Man ser både køer græde, og grise skrige. I sær et skrig fra en lille gris, der blev trådt på, har sat sig fast i mit hoved, og jeg kan snart ikke spise mere kød, fordi jeg tænker på det skrig, hver gang jeg putter mit kød i munden.

Jeg ved godt, at jeg ikke redder dyrene eller giver dem bedre vilkår ved at stoppe med at spise kød, men det vil stadig give mig en indre ro, at vide, at jeg ikke støtter op om sådanne vilkår.

Jeg har samlet lidt fordele og lækre vegetar-snacks til jer herunder. Enjoy 🍉

FORDELE VED AT BLIVE VEGETAR
 • ​I gennemsnit taber man sig 4,5 kg. ved at blive vegetar
 • Ens tarmbakterier bliver bedre.
 • Man får en bedre og hurtigere fordøjelse, da kød er 3 gange langsommere om at komme gennem fordøjelsessystemet.
 • Man har en mindre risiko for at få kræft. Dette skyldes, at rødt og saltet kød er kræftfremkaldende.
 • Vegetarene er nogen af dem med de sundeste kostvaner i verden!
 • Man får mere energi af at blive vegetar
 • Vegetarkost forbedre humøret og mindsker stress.
10 TING DU KAN SPISE SOM VEGETAR
 1. Stegt blomkål eller stegt ananas
 2. Stegte eller ristede nødder
 3. Linser og grønne bønner (en rigtig god måde at få protein på, nødder giver også jern)
 4. Asparges
 5. Svampe
 6. En masse gode supper
 7. Meloner af alle slags
 8. Havregrød med rosiner (rosiner er en god måde at få jern på)
 9. Wok med ris eller nudler
 10. Avokado og ost (en god måde at få fedt på)

En god måde at få piftet sin vegetarmad op på, kunne være med syrlige frugter eller en masse krydderurter. Jeg elsker at eksperimentere med smagene.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

1. At gå en tur mellem de fantastiske farver i skoven
2. Duften 
​3. At tage en tur ned på stranden og blive blæst igennem
​4. Varm kakao under dynen
​5. At tage fotos
​6. Æbletærte
​7. Stearinlys 
8. Regn mod vinduet
​9. Tørklæder og varme sweaters
​10. At tage i biografen
​11. At male
​12. Tid til at forkæle sig selv lidt ekstra 
​13. Varm mad, mums!
​14. netshopping
​15. Halloween i Tivoli
​16. Tumblr
​17. Karbad

Likes

Comments

Hej piger!

I dag vil jeg snakke lidt om mine self tan routiner. Jeg har efterhånden brugt selvbruner i mange år, og er begyndt at få lidt erfaring. I dag vil jeg fortælle lidt om disse fire. Det er mærkerne James Read og St. Tropez. Alle 4 er med farve i, så man kan se hvor de bliver påført, hvilket er det jeg foretrækker. 

Først vil jeg fortælle om nummer 1, nemlig "James Read instant Bronzing Mist". Det er en spray, som skal sprayes ca. 20 cm væk fra kroppen. Et bonus ved denne her er, at den ikke sætter sig fast i hårsækkene og lign, så man får ikke små prikker på benene. Til gengæld tror jeg kun at jeg brugte den 3 gange, og så var den tom. Sprayen er en teknisk avanceret 360-graders dyse, som gør at den er let at påføre. Til gengæld vil jeg så lige nævne, at hele min gulv var brunt, da jeg var færdig med den (nok også derfor den blev så hurtigt tom). Derfor skal man ikke bruge den indenfor, ved mindre man har dækket af.

Den koster 195,- og kan købes hos Magasin HER.

Nummer 2 er "St. Tropez Gradual Tan In Shower". Det er en selvbruner, som man påfører i badet. Ganske enkelt slukker man for vandet, smører kroppen ind i cremen, vasker hænderne og lader cremen sidde på kroppen i ca. 3 minutter. Så skyller man forsigtigt kroppen, og bagefter dupper man sig let med et håndklæde. Super smart og praktisk! Dog er farven meget svag, om man skal bruge den i op til 5 dage, for at kunne se en virkning.

Den koster 225, og kan købes hos Matas HER.

Nummer 3 er "James Read Express Bronzing Mousse", og er en mousse man tilføjer med en handske. Helt klart en af mine favoritter! Den giver en mørk og solbrændt farve. Dog er den god til at give mørke plamager, i sær om anklerne, albuerne og rundt om fødderne. Den sætter sig også i hårsækkene, så en god idé ville være, at barbere benene inden påføring.

Den koster 225 hos Magasin HER og handsken koster 75,- HER

Til sidst er der "St. Tropez Self Tan Dark Bronzing Mousse" Den er ligesom James Read en mousse man påfører med en handske. Fungerer lidt ligesom James Read, dog giver den ikke lige så store plamager, men er svær at tilføje på hud der ikke er nyvasket. Et godt råd ville være en tur i bad med skrubbehandsken 😃 

Den ligger til 339,- hos Cocopanda.dk HER

Det er selvfølgelig forskelligt fra hud til hud, hvordan man tager imod selvbrunere, Men jeg håber at i har fået en fornemmelse af produkterne. ❤

Likes

Comments

1. 299,- HER 2. På udsalg til 280 lige nu! HER, 3. 399,- HER, 4. 499,- HER 5. 385,- HER

God aften piger,

I dag har jeg samlet lidt lækkert til hjemmet, jeg er selv helt forelsket i de her ting, og de er alle havnet på ønskelisten, hæhæ. I kan se priserne og link under billedet.

Likes

Comments

Hej piger!

I dag vil jeg snakke lidt om Tommy Hilfiger nye kollektion, lavet i samarbejde med Gigi Hadid.

Jeg synes personligt, at det er en helt vildt lækker kollektion. Den består af 22 produkter, og jeg synes bare, at stilen er helt vildt fed, i sær fordi den er lidt anderledes, hvilket jeg synes, at Hilfiger er super gode til. Et lille minus i kollektionen, er nok at de fleste af tingene kun laves i små størrelser. 

I sær jakken "wool cape" som i kan se øverst i blogindlægget, er en af mine favoritter. Det er nok ikke så tydeligt på billedet, men det ikke en normal jakke, det er en med huller i siderne, hvor armene stikker ud, lidt svært at forklare, men i kan jo altid tjekke den ud på nettet hvis i lyster. Jeg har også linket til den nederst i blogindlægget.

1. 1000,- HER, 2. 1500,- HER, 3. 1500,- HER, 4. 3200,- HER, 5. 5500,- HER og 6. 1699,- HER.

Likes

Comments

​Hej Piger!

Her til aften faldt jeg lige over det her super fede sæt. Jeg synes simpelthen, at den mørke grønne og råhvide farve er sådan et fint par. Sættet er fra Zara, og til sammen koster det 1100 kr. Jeg har selv prøvet sættet, og trøjen er ret stor i størrelsen. Jeg vil sige, at man skal gå 1 til 2 størrelser ned, hvis man køber den på nettet. 

I kan finde bukserne HER (549 kr.), og skjorten HER (549 kr.)

Likes

Comments