Hej på er hoppas ni mår bara jag mår väll sådär..

Idag har jag verkligen nt gjort ngt förutom att deppa för att det är näst sista dagen dom spelar in pll och kollar på paradise hotel.

Aja kommentera eran favorit serie och gärna vad den handlar om :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag precis kollat på en skräckfilm och jag ska sova hemma själv i 2 dgr så det va ju inte as smart. Jag var ju i Täby idag och tänkte berätta vad jag köpte. På hollister köpte jag en vit tröja den kostade 378 kr tror jag bilder finns längst ner. Sedan köpte jag ett block att anteckna i när jag är i tex skolan det kostade 40 kr sedan köpte jag ju fika på espresso för typ 100 kr och så köpte jag en ny foundation för 100 kr. Det var det deg jag köpte ha en bra kväll!

Likes

Comments

Hej idag har det tisdag skolan har varit riktigt dålig och kan tyvärr inte berätta varför på bloggen. :(

Men nu är klockan 16:11 och jag sitter på espresso house med Engla och jag har beställt en choklad frappe (liten) och en mudcake (kladkaka) det smakde gott till en början men jag mådde lite illa nu när jag ätit typ hälften. Vi tog tåget direkt efter vi hade slutat skolan så vi har bara hunnit vara på hollister än så länge jag köper alltid något från hollister och idag blev det en tröja, jagvkommer visa allt jag köpt på bloggen när jag kommit hem.

Vi hade tänkt att dra in på några fler affärer och sedan dra till mc,donalds.


kommentera vad ni brukar beställa på espresso house ifall ni brukar äta/fika här.

image1.JPG

Likes

Comments

​hej allihop! Jag har inte bloggat på ett tag men nu är jag igång igen med en ny blogg. Har bestämt att faktiskt försöka satsa lite på bloggen nu så jag hoppas ni kommer att läsa! Idag är det måndag och dagen var helt ok men jag fick en f varning i slöjd så är inte as taggad på att försöka få upp mitt betyg men men. Imorgon ska jag och min bästakompis Engla åka till Täby och shoppa är skit taggad jag en jag kommer handla mäst d från hollister och så tänker jag handla till   halloween, Ska på halloween fest och  skabb ska vara en zombi fast cheerlider. Hoppas ni får en bra  måndags kväll så hörs  vi <3

Likes

Comments