LITE GOTT OCH BLANDAT

Hellu! Här kommer lite bilder sen senare gången vi hördes

Mötte upp Reuben på en lunch och en lång catch up. Han är tillbaka i London vilket är kul!

Julia och jag åkte till Josh förra fredagen med inställningen att köpa med oss hämtmat på vägen men så blev det inte. Vi blev bjudna på en trerättersmiddag som var super god! Åkte sedan hem till J för att stanna där under helgen.

Det blev en lugn helg med sushi, matmarknad, drinkar (allt stänger klockan 22 här nu dock, i och med de nya covid reglerna), promenad och mycket chill!

Denna helgen åkte Julia och jag in till Covent Garden för att shoppa och äta kanelbullar eftersom det är kanelbullens dag idag. En dag förtidigt men vad gör det. Väldigt gott iallafall!

Det har regnat HELA helgen, verkligen inte varit uppehåll en enda minut..... Åkte hem till Julia igår efter shoppingen eftersom hon babysatt, vi beställde hem sushi och myste med godis och serie. Gick sen hem imorse för att plugga lite innan jag mötte upp J i Clapham.

J och jag tog en fika i Clapham och gick sedan hem till mig. Vi ordnade med mina cover letters, kollade på film innan vi gick till Pho för att äta lite middag. Hur söt är inte J här? Han ser ut som 12 år typ haha!

Veckan är väldigt busy med uni, applications, jobb och träning. Ingenting annat står på listan tyvärr...

Hoppas ni har en underbar söndagskväll!

Kram

Gillar

Kommentarer