Följ mig på instagram!
- Moollii @ ig

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

6 timmar träning blev det idag, har specialträningar med Zache.

Ska träna 6 timmar på Onsdag och Fredag också, sen match på Lördag, nu drar det på va..

 

 

Och nu sitter jag och kollar på film med tända ljus och har jag ont i ryggen..vill ha massage :(

Det sätter sina spår att träna så mycket..sedan har jag ju varit ute och gått med Sofia tills klockan 23.00 också..snackat om typ aaaalllt! Så jääkla kul att hon är hemma igen asså!

 

Likes

Comments

Tjena!
Har varit i stallet, vi var på Nääs och red, vi red dit två stycken på en häst, med en systemkamera, manda utan hjälm, jag med kortbyxor och bilar som kom bakifrån och framifrån, tur att Trollet är trafiksäker!
I alla fall, så fotade jag Manda när hon red, blev faktiskt jättebra foton! Sedan travade jag hem, och Manda fotade mig liteee!
Likes

Comments

Har sovit hos babe först natten, sen har han sovit hos mig i två nätter, haft såå mys! Vi har badat, kollat film och massa annat..hihiii

Likes

Comments

1. Creep:
Creep is a 2004 British horror film about a woman locked in overnight on the London Underground who finds herself being stalked by a hideously deformed killer living in the sewers below.


2. The haunting in Connecticut:
När Sara och Peter Campbells son Matt blir diagnostiserad med cancer flyttar de till Connecticut för att behandla honom. Matt plågas av paranormal aktivitet i det nya huset (eftersom han står mellan liv och död i "Gränslandet") och hans mor tar kontakt med en annan cancersjuk man, en präst, som ska driva ut andarna. Dom upptäcker att deras nya hem är ett före detta bårhus med ett mörkt förflutet. Plötsligt förvärras Matts tillstånd och det utvecklar sig till en kamp om liv och död.


Likes

Comments

Tjenatjena, vet att det har varit JÄVLIGT dåligt med uppdatering. Eller det har inte varit någon uppd alls..men ah lev med det..heheh :$
Har precis kommit hem från en tvärgo powerwalk med Daim!
har gått långt i tollered nu asså..
Men det känns skönt, speciellt nu efteråt!
Ikv händer typ ingenting..ska väll kolla på skräckfilm med Julia antagligen haha (a)Likes

Comments

Im baaaack!
Har haft en sjukt kul vecka i Långasand! ✌
Idag har varit en sjuk humörsvängningsdag. Stackars Philip som har fått stå ut med mitt ombytande humör..HAHAH
Har iallafall gått med hunarna ganska långt..sedan så nu på kvällen gick jag igen, mest för att jag hade ont i huvudet och behövde tänka osv.
Och när jag går där på vägen ser jag en GROVT stor groda. Som bara sitter. Och typ DÖDAR MIG med blicken.
Och jag blir aaasrädd och börjar nästan gråta. Lyckades iaf tillslut komma förbi utan att den anföll mig. Sedan var ju bara grejen att det satt 3 till på olika ställen efter det. Kan säga att jag var LITE stressad och rädd efter det..är förvånad över att jag inte började lipa..tack :(
AHAHAH ah. Hör själv hur konstigt detta låter..det låter inte ens som mig..dafqLikes

Comments