Vad beställde vi från Matsmart?

Tänkte dela med mig av vad vi beställde hem från Matsmart för någon vecka sedan, @Emmaengstrom ville gärna att jag skulle dela med mig av det så varför inte? Nu efter att jag tog bilderna kom jag tyvärr på att jag glömde ta med två stycken av grejerna, men kan ju bara berätta vad det var istället. Denna gång var andra gången vi beställde från Matsmart och tycker det är en väldigt bra sida, som det står på deras startsida du räddar maten och sparar pengar och det är ju jättebra!

Det som kom hem från Matsmart var alltså 1 burk red curry paste, 1 flak med 24 stycken funktionsdrycker, 2 stycken förpackningar protein havregryn, 2 stycken förpackningar fullkornspasta, 2 påsar proteinchips, 3 paket fullkornspaghetti och 8 stycken 2-pack krossade tomater. Det som jag glömde ta med i bild var en flaska olivolja och en burk kokosolja. Sen tog jag inte med alla förpackningar på bilden utan istället en av varje sort. Är så nöjd med detta inköp, vi använder många av dessa grejer väldigt ofta och då är det perfekt att hitta det till ett bättre pris!
#bestofnouw #matsmart

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Så kul! Ska också beställa där 🥰🥰nouw.com/aliciasmood
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Ska ta en titt på sidan nästa gång jag behöver fylla på i kylskåpet. Verkar som en bra och smidig sida.nouw.com/jossustravelpics
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229