Om min fredag

Igår berättade jag för er att jag skulle ut och äta middag på stan med min vän Sofia. Hon kom hit till mig någon gång innan halv sex för att fixa oss tillsammans, dricka några glas mousserande och äta lite chips som tilltugg. När vi var färdiga och bubblet var slut skjutsade Andreas ner oss till stan.

Restaurangen vi åt på hette ju som sagt Ping Pong. Vi började med att beställa in edamebönor som en liten förrätt att dela på och en kanna ananas-mojito, den var galet god måste jag säga. Kort därefter kom själva maten vi beställt in, jag tog sotad lax, tonfisk-taco och grönsaks-tempura (friterat!!!). Sofia tog också sotad lax, men en annan typ av taco (rödbeta) samt älg. All mat var verkligen så god, favoriterna var helt klar friterade grönsakerna och den sotade laxen. Kan varmt rekommendera det om ni någon gång ska äta där, för det var verkligen hur gott som helst! Sen är jag helt säker på att maten smakar bra oavsett vad man väljer. Dessutom väldigt trevlig personal här så ett riktigt toppenställe!

Mysig hejdå-middag och imorgon flyttar hon till Stockholm. Är så glad att vi hållit ihop som vänner efter alla dessa år, det har inte spelat någon roll om hon bott i Sundsvall, Vemdalen, Göteborg, Gotland och nu Stockholm då. Vi är lika bra vänner för det!
#bestofnouw #nouwinfluencer #nouwblogger #nouwinspo #personligblogg

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Sååå gott och så mysigt! 😍nouw.com/aliciasmood
mollysvedin
mollysvedin,
Det var det verkligen 😍nouw.com/mollysvedin
ThereseMalmqvist
ThereseMalmqvist,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229