I samarbete med Softskin

Mode och skönhet, Samarbeten

Detta är ett samarbete med Softskin

Har ni hört talas om Softskin någon gång? Detta är alltså ett företag som säljer ekologiska produkter för ansikte, kropp, hår och smink både i deras webbshop och butik i Malmö. De är dessutom emot djurförsök, det tycker jag är toppen! Särskilt för mig som vill se över vilka varumärken som testar på djur. Jag själv har helt ärligt inte varit speciellt insatt i ekologisk skönhet och äger nog inte många sådana produkter. Så det ska bli väldigt roligt att testa något nytt, och vem vet? Jag kanske hittar mina nya favoritprodukter som jag aldrig kommer att släppa taget om.

Det är främst tre produkter som jag just nu är väldigt sugen på att testa. Det här dessa produkter här nedan:

1. Med tanke på att det är mitt i sommaren så skulle jag först och främst vilja testa en BB-cream, för att få lite lättare täckning. Dessutom har jag ju mer färg under sommaren och då är det nice att bara ha något lätt på sig, för då ser man ju redan fräsch och då behövs inte lika mycket täckning.

HÄR kommer ni till produkten!

2. Jag tycker även att det är så snyggt med glow och har länge velat testa någon highlighter i flytande format. Då fastande jag för denna fina färg som jag kan applicera innan en BB-cream då tillexempel. Sett många andra använda flytande highlighter och det blir väldigt fint, så då blir jag taggad på att testa också.

HÄR kommer ni till produkten!

3. Till sist, men absolut inte minst. Ett Aloe Vera Gel. Anledningen till att jag vill testa denna är för att den kan användas till så mycket, ursprungligen letade jag efter ett serum och då fanns denna produkt under den kategorin. Visste faktiskt inte att Aloe Vera kunde användas till så mycket, så det känns väldigt trevligt med en sån här typ av produkt.

HÄR kommer ni till produkten och kan även läsa om vad den kan användas till!

Jag har även en rabattkod till er! Om ni anger molly10 i kassan, får ni 10% på hela köper när ni handlar för minst 100kr. Det gäller enda fram till 14 juli!

#bestofnouw #samarbete #beauty #beautyblog #nouwinfluencer

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Åh så roligt med softskin, älskar den hemsidan!! Kramnouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Verkligen! Kram 💗nouw.com/mollysvedin
janielindahl
janielindahl,
Vilket underbart samarbete! Grym du är Molly ❤️ Softskin har ju så mycket spännande! Tycker det är så bra att de är emot djurförsök, brukar kolla upp och köpa sånt som inte är testat på djur. Tack för rabattkoden ❤️❤️nouw.com/janielindahl
mollysvedin
mollysvedin,
Det tycker jag med, riktigt roligt och tack fina Janie! Hoppas du hittar dig något fint med rabattkoden. Kram 💗nouw.com/mollysvedin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229