En kortare dag

Idag har det varit ytterligare en dag på skolan, men vi slutade tidigare så dagen gick väldigt snabbt. Skönt och väldigt behövligt för imorgon väntar en heldag utomhus, vi ska ha paddlingsorientering.. är så nervös över det, senast jag paddlade gick det inte så bra haha! Efter sista föreläsningen fick jag sällskap av Frida in till stan, jag behövde köpa nytt schampo och balsam. Brukar ju vanligtvis beställa från Cocopanda för det är så bra pris där, men det hinner ju inte komma innan helgen så det var lite kris. Just den här gången fick det bli från Björn Axén, det var även 25% rabatt på märket så jag körde på det. Passade även på att köpa ett torrschampo, ska bli intressant att testa!

Har även hunnit vara in på Ica och handla, tränat och lagat (ätit också ofc) mat. Idag fick det bli sallad med massa gott, plus godaste currydressingen från Erik Lallerstedt som jag verkligen kan rekommendera! Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför imorgon.
#bestofnouw #nouwinfluencer #nouwblogger #personligblogg #recept #recepttips #matblogg #nouwinspo

Likes

Comments

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh stort lycka till idag vännen min <3 Alltid skönt med en liten kortare dag ibland. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
mollysvedin
mollysvedin,
Tack så mycket fina du 💗nouw.com/mollysvedin
linndossing
linndossing,
Åh så gott det såg ut! Hoppas allt gick bra igår <3 Kramnouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Tack vännen <3nouw.com/mollysvedin
Write a comment...
IP: 82.99.3.229