Att få roliga paket hem i brevlådan

Allmänt, Mode och skönhet

Hallå där! Hur har er dag varit? Själv har jag jobbat 7-16 och är galet trött både efter idag och igår, jobbade ju samma tid igår så det tog lite på krafterna. Imorgon har jag däremot ett kortare pass, det kan också behövas emellanåt! Har egentligen inga planer för resterande tid av den här dagen, får se om det kanske blir en promenad nu när solen visar sig igen.

Förra veckan skrev ju jag ett inlägg om ett samarbete med Softskin där jag berättade om några produkter jag var sugen på att testa, du kan läsa inlägget HÄR! Min beställning på dessa produkter kom IDAG och det skickades i söndags, hur snabbt och smidigt gick inte det? Blev så glad när jag öppnade brevlådan och möttes av detta istället för att det skulle vara tomt där. Det ska minst sagt bli spännande och roligt att få testa dessa produkter, ett sånt inlägg kommer däremot senare när jag har fått testa produkterna ett tag.

Blev extra glad också när jag såg att det låg några extra produkter i lådan, riktigt trevligt när företag gör det lilla extra! Så

#bestofnouw #nouwinfluencer #nouwinfluenser #nouwbeauty #beautyblog

Gillar

Kommentarer

TindraJosefsson
TindraJosefsson,
alltid roligt att få hem nya produkter!😊nouw.com/tindrajosefsson
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229