Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mina pojkar är väldigt komiska! :)

Imorse sa David att Molly är jätte jobbig och vi borde köpa en till hund. Ja, sa Simon. Vi kan väl köpa en hund till Molly. Mamma, hon behöver en hund! :)

Jag får erkänna att jag inte hänger med i pojkarnas tankesätt. Man ska väll inte köpa en hund till om den hunden som man har är jobbig (David tycker egentligen att hon är världens roligaste hund!) Och man kan ju inte köpa en hund till en hund. Är det Molly som ska gå ut med den andra hunden på promenader?! :)


Likes

Comments

Jag kom på att vi inte hade någon ordentlig presentation av Molly.

Molly är i skrivandet stund snart 9 månader och hon är en Welsh Springer Spaniel. Hon kommer ifrån Funbones kennel i Tranås och vi bor i Tidaholm.

Här kan ni läsa mer om rasen

https://www.skk.se/hundraser/welsh-springer-spaniel/

Hon är livlig, glad, älskar att leka med barnen och jaga våra katter. Molly älskar gå långa promenader och det är stört omöjligt att göra henne trött. Hon är lite rädd för vatten. När hon möter andra människor, vissa gånger går det jätte bra men andra gånger viftar hon på svansen, backar och skäller. Speciellt mot våran hyresvärd!

Hon myser hellre med oss än att få godis när hon har gjort något bra.


Mer om Molly kommer ni få veta om ni följer hennes blogg, Mollys Instagram, Mollys Facebooksida eller Mollys YouTubekanal.Likes

Comments

Jag flyttade bloggen hit ifrån blogg.se för ett tag sen och tanken var att jag skulle börja blogga igen om Molly men det har inte blivit av. Men tanken ör att jag ska skärpa till mig och börja blogga.

Molly är snart 9 månader och hon finns också på Instagram. Hon är en Welsh Springer Spaniel, en fågelhund.

Bloggen kommer handla om hennes liv, om hennes äventyr och upptåg.

Likes

Comments

Jag och Molly är väldigt dåliga att blogga men vi tar desto mer kort... 😊

Likes

Comments

Nu är vi hemma hos mattes mamma som bor i Gråbo. Här får man våfflor och jag åt 3 st och det var mumsigt.


Igår var jag, husse och matte på min valpkurs och det var verkligen kul. Att leka med Zigge är en av dem bästa sakerna som jag vet! Nästa gång kommer matte ta bilder på när vi leker...

Likes

Comments

Bilder igen på mig 😊

Likes

Comments